Ultimele stiri
recent

Top 5 Bitcoin aplicatii pentru telefon!..


Încet, dar sigur, Bitcoin ocupă nisa aplicatiilor mobile si de fiecare zi, numarul acestora creste neincetat pe "rafturile" celor de la App Store si Android Market, fapt care ajuta utilizatorilor obișnuiți să se alăture relativ simplu de utilizarea criptomonedelor.
Iată aici o listă de aplicații mobile, care sunt în valoare de explorare. Oricum, sper, în cele din urmă, sa vedem inca mai multe programe mobile disponibile pentru toată lumea.

5. BITBUDS

Este de remarcat faptul că BitBuds difera de cele mai multe aplicaÈ›ii mobile legate de Bitcoin.  Scopul dezvoltării sale fiind - crearea unei societati de entuziasti Bitcoin si Ethereum pentru intreaga lume. Sigur destinatia sa este cea de a crea spatii pentru discutii criptovalutare care ar putea-o transforma intr-un instrument puternic de invatamint precum si de a ajuta utilizatorii criptomani pentru a fi la curent cu toate cauzele utilizarii cat mai rationale ale monedelor criptate.

4. GLIPH

Gliph app este disponibil pentru iOS, precum și pentru Android, și are un potențial foarte semnificativ. Ideea dezvoltarii este cea de a crea o piață de telefonie mobilă folosind drept plată Bitcoin. Utilizatorii pot cumpăra și vinde bunuri și servicii, fără a avea nevoie de un terț sau serviciu centralizat si interacționează unii cu altii în mod direct. La fel, Gliph are un messenger instant intern si un sistem de plati care permite utilizatorilor să efectueze tranzacții în cadrul aplicației.

3. CRYPTOCOIN DROP

Celora carora le plac jocurile cu vizualizari ale monedelor Bitcoin "fizice", aceasta aplicatiie le v-a fi pe plac cu mare siguranta.  Asemanandu-se cunoscutei deja Coin Dozer presupune careva experienta, competenta si simtul sincronizarii. Cu cat mai multe monede cad de la bord, în „coÈ™“, cu atat mai multe puncte ve-ti câștiga.  Cryptocoin Drop oferă, de asemenea, o varietate de criptomonede care implică Bitcoin, Litecoin, Dogecoin.

2. BITCOIN BILLIONAIRE

Jucand Bitcoin Billionaire ar trebui sa dati o mulțime de tap-uri pe ecran ceia ce aduce la "castigul" monedelor pentru a face upgrade echipamentelor si a deschide nivele noi. Odata cu astea, ve-ti primi si careva lectii despre minerit. Desigur, aplicatia are destinare distractiva, dar, datorita divertismentului pe care-l include, cu siguranta, isi merita atentia utilizatorilor.

1. BITCOIN ALLIENS APPS

Baietii de la Bitcoin Aliens faucet au dezvoltat, de asemenea, o serie de aplicații care pot fi utile și interesante pentru utilizatorii Bitcoin incepatori.
 Jocul The Alien Run se desfasoara în jurul eroului gestionat de tine, care ar trebui să traversez o anumita distanta adunand cat mai multe imbunatatiri.
Blockchain Game este un santier de constructie a unui turn-user (lanÈ›) a unităților - si, desigur, cu cat e mai mare turnul, cu ata este mai mare si recompensa in Bitcoin reali.  
De asemenea, pachetul de aplicatii Bitcoin Aliens include Abundance - o aplicatie  colectie de citate motivationale despre finantele prin deschiderea si citirea carora, utilizatorul castiga Bitcoin reali.
 La fel de remarcabila este si aplicatia - Free Bitcoin App - versiunea mobilă al  Bitcoin Aliens faucet. Utilizatorii pot obÈ›ine până la 250,00 Satoshi fiecare oră, ceea ce o face drept cea mai profitabilă aplicaÈ›ie Bitcoin faucet din lume.




RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.