Ultimele stiri
recent

Circle - un startup axat pe tehnologia Blokcheyn. Plati transfrontaliere fara comision.

Startup-ul axat pe blokcheyn - Circle ofera de acum clienților sai tranzactii transfrontaliere, fara comision. Acest lucru a fost declarat de catre compania insasi.
Clientii sai din Statele Unite, majoritatea tarilor din Europa È™i Marea Britanie nu vor plati taxe sau suprataxe privind schimburile valutare in cadrul serviciilor de implementare si actualizare. De asemenea, compania a declarat ca ofera acum „instant“ tranzactii pentru utilizatorii care transfera bunuri valutare aceste tari.

ClienÈ›ii nu trebuie să plătească taxe sau taxe suplimentare pentru tranzacÈ›iile valutare, care sunt trimise către SUA sau Marea Britanie, precum È™i mai mult de o duzină de țări europene“, - a explicat Cercul compania într-o declaraÈ›ie. „Acum, platile pot fi trimise instantaneu in dolari americani, lire sterline britanice sau euro. Cu toate acestea, nu v-or fi aplicate taxe si diferente cu privire la ratele de schimb in cazul cand banii sunt trimisi folosind Circle.


Renovarea vine la cateva luni dupa ce cei de la Cicle aurenuntat la serviciile lor pentru cumparare si vanzare de Bitcoin desi mentionau ca intentioneaza sa utilizeze blokcheyn in alte scopuri. Dupa cum citim intr-un articol de pe blog-ul companiei, Circle si-a prezentat platforma Spark, reducand astfel costurile tranzactiilor aferente.  Articolul, de asemenea, spune ca Circle isi ruleaza activitatea pe mai multe piete digitale monetare, inclusiv si Bitcoin sau Ether, precum È™i token-uri anonime distribuite de ICO.


Vom crea in mod active pe aproape toate piettele majore la nivel global ca sa obtinem amploare considerabila a OTC (Over The Counter) cu vanzatori si cumparatori al activelor criptovalutare majore. Creșterea este semnificativa - în mai 2017, volumul schimburilor comerciale Circle a fost de mai mult de 800 de milioane $ in active kriptovalutare.
RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.