Ultimele stiri
recent

TEZOS

Start ICO Tezos - 1 iulie 2017 la ora 6:00 GMT (UTC + 0) .  

Echipa Tezos a publicat o lista de intrebari si raspunsuri pe pagina sa oficiala. Daca cineva este isi planifica participarea la kraudseyle Tezos, atunci,ar trebui sa cititi cu atentie acest material.  

Intrebare: Cand intentionati sa incepeti ICO Tezos?  
Raspuns: Colectarea fondurilor pentru Fondul Tezos va incepe la 1 iulie 2017 la ora 6:00 UTC. Aceasta va dura aproximativ doua saptamani (in funcÈ›ie de timpul necesar pentru a procesa 2000 de blocuri Bitcoin) si va urma cu distribuirea recomandata al token-urilor tezzies (XTZ) intre participantii kraudseyl.  

Intrebare: Cum pot lua parte la kraudseyle?  
Raspuns: Puteti lua parte la ICO Tezos dand click pe o pagina speciala care va fi disponibila la momentul startului kraudseyl, tot pe aceasta pagina vi se vor oferi instructiuni pas cu pas.  

Intrebare: Adunarea de fonduri este cumva limitata?  
Raspuns: In conformitate cu exemplul Fundatiei Ethereum, in Tezos nu vor exista restrictii privind dimensiunea evaluarilor primite, din pacate, exista taxe pentru care domina doar cativa investitori mari. Tezos isi propune sa fie accesibil tuturor celora care doresc sa adere la crearea unei retele Tezos fiabile si sanatoase.

Intrebare: Care este suma minima de depozit?  
Raspuns: Taxa minima este de 0,1 BTC sau echivalentul in alt altkoin.  

Intrebare: Ce mijloace, afara de BTC (XBT), vor fi acceptate pe kraudseyl?  
Raspuns: Fondul Tezos va primi, de asemenea, ETH si v-a oferi o modalitate convenabila de utilizare al altor altcoinuri prin intermediul serviciului ShapeShift. Daca decideti sa contribuie cu ETH, atunci echivalentul in BTC va fi evaluat pe baza amprentei de timp al unitatii Ethereum, care include tranzactia la pretul mediu al ultimelor tranzactionari de la Poloniex, Kraken È™i GDAX.  O astfel de abordare este oferita pentru confortul proprietarilor de ETH cu beneficiu maxim.  
Daca doriti sa faceti anumite contributii sunt in BTC, atunci platiti la direct cu aceasta moneda. In caz contrar, va dati cu acordul ca rata de schimb pe care o primiti la momentul platii, nu poate fi aceiasi cum ati vazut-o pe ecran la momentul contributiei dumneavoastra. Contributiile in valute fiabile la fel sunt disponibile prin intermediul unei entitati autorizate - Bitcoin Suisse AG.  

Echipa Tezos recomanda sa verificati ratele si sa dati citirii acordului juridic ca sa puteti initia procesarea de deschidere a contului la un timp util... Trebuie sa acordati echipei timp suficient pentru procesarea cererii dvs. si sa transferati banii pe contul bancar inainte de inceperea colectarii fondurilor.

Intrebare: Pot trimite bani de pe un cont criptovalutar lansat la bursa de valori sau schimb?  
Raspuns: Da. Cu toate acestea, in cazul in care contribuiti cu ETH, ar trebui sa fiti pregatiti sa trimiteti si datele odata cu tranzactia, deaceea, ar fi necesar sa va convingeti ca portofelul sau bursa va ofera aceste posibilitati.

Intrebare: Care sunt perioadele de bonus disponibile?  
Raspuns: Colectarea fondurilor va include 2.000 de blocuri Bitcoin, in aceasta perioada, contribuÈ›ia in valoare de 1 Bitcoin duce la distribuirea recomandata a cinci mii de tezzies (5000 XTZ), plus un bonus in functie de timp. Bonusul începe la 20%, ceea ce inseamna ca aportul al 1 BTC va furniza recomandat 6000 XTZ  (bonus de 1000 de XTZ). Totodata, de la 20% bonusul va scadea treptat pana la 0% pentru patru cicluri suplimentare (15%, 10%, 5% È™i 0%) continand fiecare 400 blocuri Bitcoin.Timpul mediu intre blocurile Bitcoin fiind de aproximativ 10 min., de aceia se presupune ca colectarea mijloacelor va dura circa 2 saptamini iar perioada de bonus - aproximativ doua zile si optsprezece ore.

Intrebare: Cum anume pot face contributii pe kraudseyl?  
Raspuns:
1. VizitaÈ›i site-ul web, dupa ce pe 1 iulie 2017 la ora 6:00 UTC incepe colectarea fondurilor. Asigurati-va ca introduceti adresa exacta, faceti clic pe link-urile primite prin e-mail sau alte surse de pe Internet;  IntroduceÈ›i manual adresa în browser-ul dumneavoastra, apoi faceti pasii urmatori:
2. In primul rand, browser-ul va fi testat pentru compatibilitate. Dupa verificare, puteti continua procesul on-line sau sa descarcati un document HTML static, care il puteti utiliza fara conectatre la internet. Daca aveti de gand sa aduceti o contributie mare,
va recomandeam insistent sa utilizati optiunea off-line si sa va folositi de un calculator absolut nou care trebuie curatat de-a binelea dupa utilizare.
3. Vi se va solicita sa introduceti adresa de e-mail si o parola noua.  Aceasta nu este o inregistrare, adresa e-mail si parola sunt folosite drept factor secundar de siguranta pentru protectia pungii care va fi creata la pasul urmator. Selectati o parola puternica, dar usor memorabila, odata cu pierderea parolei nu ve-ti mai putea accesa XTZ alocati pentru dvs., odata uitata - parola nu poate fi recuperata. Faceti clic pe "Next".  
4. Browser-ul dvs. va genera un set de cuvinte ( „cheie mnemotehnica“), care reprezinta cheia dvs. privata si hash-ul cheii publice. Trebuie sa va pastrati datele, in special cheia mnemonica si hash-ul cheii publice care contine un sir de numere si litere incipient cu "TZ1" si o puteti utiliza pentru confirmarea contributiei la finalizarea procesului.
5. E de dorit sa va pastrati cheile si portofelul intr-un fisier pe USB-drive sau sa fie scrise pe hartie. Asigurati-va ca cuvintele de pe ecran un hash-ul partajat de pe pagina web corespund cu cele ale portofelului. Faceți clic pe "Next".
6. Verificati numarul pungii in partea de sus al documentului cu cel care l-ati salvat,  Introduceti numarul portofelului dvs. la invitatie si mai introduceti si parola, faceÈ›i clic pe "Next". Daca ati folosit optiunea offline, atunci va trebui sa urmati link-ul online, pentru a continua procesul de achitare a contributiilor. Puteti utiliza un calculator normal pentru acest pas, deoarece el nu lasa sa treca cheia privată. Daca utilizati optiunea on-line, ve-ti fi transferat la ecranul de depozit.
7. Acum puteÈ›i introduce taxa dvs. de participare (dacă utilizati BTC este indicat drept XBT). Mai intai, puteti face o testare trimitind sau primind tranzactii din alte portofele, burse sau schimburi, tineti minte ca in cazul, cand trimiteti ETH ar trebui sa trimiteti si datele in punga de hartie,  initiati transferul facand clic pe modalitatea depozitarii aleasa (daca ati selectat valuta fiabila, v-eti fi redirectionat la site-ul BitcoinSuisse AG, si in acest caz, puteti pasi peste etapa descrisa in pasul 8). Atunci cand faceti o contributie in Bitcoin sau Etherium, verificati corectitudinea adresei introduse cu cea a portofelului de hartie inainte de a finaliza transferul. Dacă utilizati ShapeShift, faceti clic pe ShapeShift si introduceti tipul altcoinului care trebuie sa se converteasca in XBT. Adresa de destinatie se completeaza automat desi, n-ar strica s-o verificati alegand Bitcoin pe pagina de schimb. Introduceti adresa de returnare (adresa la care pot fi trimisi altcoin-ii dvs.), in cazul cind tranzactia este imposibila si adresa e-mail pentru a obtine tranzactia. Trimiteti doar dupa o verificare dubla a tuturor operatiunilor mentionate mai sus. Gata!
8. Dupa confirmarea tranzactiei (care va avea loc peste 6 blocuri de Bitcoin, indiferent de modul contributiei dvs.), veÈ›i putea confirma primirea contributiei urmand link-ul de „primire“ si introducand un cheia hash-ului public salvat in portofel. Gata!  

Intrebare: Cand vor fi tranzacÈ›ionati la bursa Tezos?  
Raspuns: Cateva burse si schimburi si-au exprimat, deja, interesul, dar nu exista termen exact pentru includerea  XTZ.  Cel mai probabil, tranzactiile XTZ v-or incepe atunci cand reteaua Tezos va deveni activa iar schimbarile proprietarilor vor putea fi inregistrate in blokcheyn. Echipa de dezvoltare mizeaza ca acest lucru ar putea deveni posibil in aproximativ 4 luni. Cu toate acestea, din cauza diferitor circumstante, ar putea dura ceva mai mult.
Fondul Tezos nu v-a putea aloca token-uri pina la lansarea retelei. Dacă sunteti ingrijorati cu privire la datele listate la bursele de valori listare, echipa va propune sa renuntati la contribuirea fondurilor si sa luati o pauza pana cand nu se rezolva si aceste intrebari...

ICO Tezos isi incepe activitatea la 1 iulie 2017.  Daca doriti sa aflati mai multe despre platforma Tezos, atunci ar trebui sa acordi atentia urmatoarelor surse:


RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.