Ultimele stiri
recent

Criptomoneda Tether

Tether este prima companie care a creat o platformă pentru utilizarea valutei tradiționale în calitate de Bitcoin. Activitatea Tether se bazează pe respectarea strictă a standardelor internaționale. Compania funcționează în toate statele, în cazul în care se efectuează reglarea schimburilor valutare virtuale. Diverse masuri de verificare a clienților, ținerea documentației și respectarea tuturor procedurilor stabilite permit să asigure confortul partenerilor. În cadrul companiei se efectuează sistematic audit profesionist, care, de asemenea, contribuie la siguranța utilizatorilor.

Elaborarea Tether a fost efectuată pe baza Bitcoin blockchain. Datorită acestui fapt, ea a reuÈ™it să combine partea pozitivă al valutelor fiduciare si celor de tip cripto. Criptomoneda în general reprezintă una dintre variantele electronice de bani, care este protejata prin cod criptografic. Ea nu are emitenta centralizata È™i este disponibila pentru fiecare emisiune. Folosind echivalente digitale ale valutelor reale, Tether este capabil să asigure stabilitatea preÈ›urilor si se diferenÈ›iază doar prin posibilitatea de a pune tranzactiile înr-o aplicare rapidă. Pe platforma Tether sunt utilizate, în prezent analogi virtuali al euro È™i dolari SUA (de exemplu, 1 dolar SUA = 1 USDT, 1 EURТ echivalent cu 1 EUR). Moneda Tether este notată cu adaos de "T" la denumirea reală a valutei. Suportul se face prin transfer bancar unei societăți fiduciare, acÈ›ionând în Taiwan. Datorita acestei amplasari al depozitelor bancare, a devenit opÈ›ional volumul zilnic de tranzacÈ›ii, evaluat la suma de 500.000 – 1.000.000 de milioane de euro.

Prin utilizarea tehnologiei blockcheyn se asigură o fiabilitate maximă È™i transparenÈ›a remitenÈ›elor.  Un lucru foarte important este ca in orice moment se pot exercita ratele de schimb real pe echivalente de numerar.  O trăsătură distinctivă al acestei monede este anonimitatea (se face atractivă din punct de vedere fiscal) È™i descentralizarea  sensul careia consta in faptul ca face imposibil orice control al emisiei si transferurilor din partea organizatiilor de stat sau persoanelor fizice.

Tether a dezvoltat, de asemenea, web-portofel È™i aplicaÈ›ii mobile user-friendly.  Cu aceste instrumente, clienÈ›ii sunt în măsură să efectueze stocarea, trimiterea È™i primirea Criptomonedă Tether.  ÃŽn plus, sistemul poate efectua trimiterea È™i primirea de plăți către alte portofele Tether, precum È™i portofelele Bitcoin care susÈ›in Tether.  Realimentarea clienÈ›ilor pungă È™i retragerile se pot face prin transfer bancar în USD iar  schimbul  criptomonedei fiind posibil de efectuat pe diverse servicii.

Suma minimă de intrare este de 1 EURT sau 1 USDT.  Pentru punerea în aplicare a acestei operaÈ›iuni se va percepe o taxă de 1 USDT sau 1 EURT, suma minimă pe care un utilizator o poate elimina - 1 USD sau 1 EUR (este important de reÈ›inut faptul că se face comisia pentru retragerea de colectare de fonduri).  Un avantaj semnificativ de utilizarea a criptomonedei Tether este viteza mare pentru trimiterea È™i primirea banilor.  Activitate Tether este oferita de platforma SecurePlatform iar conversia criptomonedei poate fi efectuată atât online, cât È™i prin portofele mobile (de exemplu, offline).  Livrarea se face printr-o reÈ›ea ad-hoc.

Tether s-a integrat cu multe alte companii care există în acest domeniu, spre exemplu, ceva timp în urmă, a fost raportat despre integrarea cu Cryptsy,aceasta fiind o indicaÈ›ie de abordare non-standard È™i cu adevărat inovatoare.  Ca urmare, acest sector da dovada de încredere È™i stabilitate, deoarece pina acum n-au fost facute incercari de a unifica valutele fiduciare cu sistemurile monetare blokcheyn.  Această integrare face posibilă unificarea valutelor fiduciare de moneda Bitcoin, È™i vine drept o contribuÈ›ie semnificativa pentru dezvoltarea sistemului. Avind un parteneriat cu Coinsbank (cu sediul în Edinburgh) vă permite să efectuaÈ›i plăți în USDT, iar în EURT prin carduri de debit. Coinsbank este un furnizor de soluÈ›ii în domeniul tehnologiei financiare, precum È™i bursa de valori, in plus, jetoanele EURT ar trebui să fie disponibile È™i OpenLedger.  Această platformă financiară cripto serveÈ™te drept plus platformei Bitcoin Omni Layer (are o execuÈ›ie mai rapidă), ea deschide posibilitatea transferurilor EURT în SEPA.  Acest lucru va face preÈ›urile transparente È™i va oferi o răspândire maximă cu comisioane de schimb reduse.

Mai mult decât atât, criptomoneda Tether are avantaje deosebite, cum ar fi:
  • Tether este simplu de utilizat, toate operatiunile sunt efectuate într-un mediu securizat criptografic.
  • Compania Tether utilizează o abordare simplă, dar cea mai eficientă pentru punerea în aplicare a operaÈ›iunilor.
  • Tether, de asemenea, se integrează cu uÈ™urință cu poÈ™ete, companii, etc., precum È™i Bitcoin.
  • Criptomoneda caracterizează schimbul descentralizat, responsabilitate È™i transparență.
  • Abilitatea de a fi utilizata atat de persoane fizice cat È™i companii.
Societățile comerciale care lucrează cu aceasta criptovaluta, au posibilitatea de a se concentra asupra afacerii in sine, mai degrabă decât pe problemele legate de efectuarea plăților.  Acesta vă permite să specificaÈ›i preÈ›ul produselor de bază în dolari SUA sau EURO, din cauza căreia nu este nevoie de a converti moneda Bitcoin in valute reale È™i, în consecință, este posibil să se evite procesele È™i taxele aferente.  ÃŽn plus, compania oferă intimitate.

Astfel, Tether este o unitate de valuta virtuală, care este legată de moneda reală fiind o opțiune viabilă atât pentru persoane fizice cat si pentru companii.




RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.