Ultimele stiri
recent

Bitcoin - criptoregele tata!..


Ce este Bitcoin (Bitcoin, BTC, BTK, Bitcoin), în cuvinte simple? Ce fenomen ar mai fi si  această monedă digitală descentralizată care a trezit o invalmaseala adevarata pe tot spatiul virtual si a facut mai toata lumea sa vorbeasca despre criptovalute, blockchain, mining etc?..
Acum, nu vreau sa vin cu prea multe pamflete sau fraze neintelese si rezonabile deoarece exista destula informatie la capitolul dat si chiar si cel mai lenes utilizator PC o poate gasi macar si pe aceiasi Wikipedia... La rindu-mi, vreau sa aduc cunostintei voastre doar ceva informatie in linii generale ca sa intelegeti cat de act ce e si ci ce se mananca ca sa puteteti lua o hotatrare pentru voi insasi daca face sau nu sa va luati la joc cu ceia ce se numeste Bitcoin.

In ceia ce priveste operatiunile de vanzare/cumparare parca n-ar exista nici un fel de divergente, contra Bitcoin puteti cumpara sau vinde orice marfa etalata pe rafturile magazinelor online sau chiar si celor reale la fel precum ai putea-o face contra lei, euro sau dolari,.. la fel precum si valutele traditionale, puteti vinde, cumpara sau schimba moneda contra bani vii sau chiar sa dati jocuri financiare la bursele de valori dar ...  cea mai importantă deosebire dintre Bitcoin si celelalte forme banesti este -
descentralizarea. Nici o instituție din lume nu are posibilitate sa puna sub controlul sau circulatia Bitcoin si aceasta inseamna ca nici o bancă nu poate controla acesti bani virtuali.

Gata, de aici incolo nu mai vreau sa fac jocul cuvintelor cum ca ar fi cea mai sus cotata criptovaluta, ca este predecesorul tuturor monedelolor de acest tip ca … bla, bla, bla…
Mai jos adduc citeva filmulete in care mai aflati cate ceva iar restul,.. il gasiti pe net sau … cititi blogul pentru ca practic fiecare noutate din lumea criptovalutara, mai mult sau mai putin este strans legata de cel ce se numeste pe drept “Regele-tata al tuturor monedelor criptografice”.








RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.