Ultimele stiri
recent

Monero - securizat, privat și de neegalat...

Diferite valute digitale sunt folosite mai mult și mai mult - acestea nu necesită un cont bancar, iar transferurile de numerar sunt similare (sunt instantanee și au un grad ridicat de protecție cu autentificare duală).  După eliberarea și succesul Bitcoin, au aparut zeci de monede electronice, dar putine din ele pot concura cu liderul segmentului.  Monero izbucni literalmente în TOP 10, înlocuit cu doar 3 monede alternative, care ce este secretul ei?
Monero, valuta electronica unicala - cum a fost creata?

Monero a fost lansat 18 aprilie 2014 și a fost inițial numit BitMonero, unind în numele sau Bit (Bitcoin) și Monero ( "monedă" în Esperanto).  
Spre deosebire de multe alte criptovalute, care sunt derivați Bitcoin, se bazează pe principiul trapping blockchain protocol (lanț bloc).  Acest algoritm se numește cryptonote, iar codul său de modulare a fost foarte apreciat de către programatori Bitcoin, în special, Vladimir van der Laan.
Supusă unui atac imediat după lansare, Monero a respins cu usurinta atacul hacker neobișnuit și nou, iar doi ani mai tarziu fiind pusa in discutie la un forum financiar: „De ce în creștere Monero ... Cum începe lucrul cu o pungă Monero... Este capabil să înlocuiască Bitcoin ... e.t.c...“.  Care a fost motivul pentru care s-a ales cu astfel de interese?
Până la începutul lunii decembrie 2015 rata de Monero la Bitcoin a fost 0,00097 iar 9 luni mai târziu, în septembrie 2016, acest raport a crescut cu 27 de ori și a fost enumerate la 0,0265.  Având în vedere că Bitcoin a crescut în această perioadă cu aproape 50% - de la 430 pentru 1 unitate de până la 610 de dolari, creșterea reală Monero a fost de aproximativ 4000% în al 3-lea trimestru!  Rezultatul Monero pentru 2016  a arătat o creștere fără precedent în capitalizarea de piață din ceva mai mică de 5 milioane la aproape 135 de milioane de dolari ...

Peste doar trei ani dupa lansare...

In prezent, Monero este situata printre cele mai tranzacționate zece monede cripto , având locul 6 în data factorilor de evaluare agregat cu o capitalizare de piață de mai mult de 380 de milioane dolari.  Aceasta se calculează ca produsul dintre numărul real de monede pe moneda alternativă.  
Stoc Simbol-ul reprezentant al criptomonedei - XMR.  Rata efectivă Monero / Bitcoin este 0,01964573 ฿, avind o corecție de aproape 50% din perechea pe scara medie.  În același timp, Bitcoin a ajuns in mai 2017 nivelul de 1720 $ pe unitate și rata de conversie va arăta că 1XMR, care costa in jur de 16 $ la rata maximă pentru Bitcoins 0,0265 pentru ziua de azi este estimat la aproape 51,19696271 $.

Motivele popularitatii Monero…

Trei factori au contribuit la credibilitatea noii monede:
1.  Integrarea cu AplhaBay darknet - vebmarketom de top-end și dincolo.  Monero sunt incluse în sisteme precum:
  • AppStore - una dintre secțiunile cu aplicații pentru mobil magazin de dispozitive electronice;  
  • iTunes Store în toamna anului 2016 adaoga XMR in lista modurilor de transfer;  
  • legitimitatea monedei este recunoscuta la nivel mondial de consorțiul Oasis, gestionatorul standardelor de e-commerce;
  • acceptat pentru serviciul postal SIGAINT.
2. Cresterea tot mai mare a intereselor fata de monedele digitale private - a fost un fond independent și a fost o consecință logică.
3. Criptarea puternică, oferind un grad ridicat de siguranță - în funcționarea Monero s-a utilizat algoritmul Proof-of-work, dovedind executarea lucrării, și, în plus:
  • direct Cryptonight algoritm hash;
  • protocol unic de a crea adrese de unică folosință, ascunderea tuturor informațiilor despre cont și proprietarul acestuia;
  • algoritme digitale pentru a proteja la 100% monedele electronice de hacking.
Drept avantaj poate fi, de asemenea, considerat un sistem de pionierat de semnături inel proeminente cheie publică Mixer ce exclude identificarea oricărui membru al lanțului.
La 10 ianuarie 2017, confidențialitatea tranzacțiilor Monero a fost intarita cu opțiunea care utilizează algoritmul Bitcoin.  Dezvoltatorul principal al sistemului de secretizare a tranzacțiilor - D. Maxwell.
Hardfork fiind aplicată lanțului din blocul №1220516. Ringul algoritmic de semnături fiind schimbat astfel, încât nu există nici o afișare a numărului de persoane implicate în tranzacții cu participanții din afara sistemului.
Versiune îmbunătățită a semnăturii inel numit RingCT, în plus, vă permite să ascundeți cantitatea de origine și destinația lor. Tranzacțiile RingCT rulează în mod implicit, dar pina in septembrie 2017 este încă posibila efectuarea transferurilor fără protecție suplimentară.

Fapte interesante despre Monero…

1. Proiectul Monero a fost dezvoltat fără sustinere financiara de un grup de programatori drept un hobby.  
2. Fundația criptografica a fost pusa de matematicianul D. Bernstein (USA).
3. Kraken - o mare platformă de tranzacționare în San Francisco, la începutul anului 2017 a lansat comerțul Monero cu Bitcoins, USD și EUR.
4. Comparativ cu alte criptovalute, poate fi  eliberat un număr nelimitat de monede furnizate.  Suma emisiei inițiale va fi de 18,400 milioane de monede, care va dura 8 ani -.până la sfârșitul lunii mai 2022, după aceasta, sistemul va sprijini doar mineri - deschiderea unui bloc nou durează 120 de secunde, iar recompensa va fi de 0,6 Monero.
5.Au fost constatate aproximativ 14,400,000. monede (pe 5/10/17).
6. Locul al șaselea în clasamentul de monedă electronică Monero ia următoarele criterii:
lichiditate - 78%;  
suport in rețele sociale 52%;  
imbunatatirea permanenta a codului initial - 85%.
 Liderii de popularitate în rândul monedelor digitale - Bitcoin si Ethereum.  Este de remarcat faptul că Monero este putin inferior următoarelor valute - Ripple, Laytkoin și Dogecoin doar în termeni de popularitate în mediul social și este pe deplin capabil să intre în top trei în viitorul apropiat.

Vulnerabilitatea monedei digitale…

Mining Monero prin utilizarea GPU este ineficient, deoarece este necesara cantitate semnificativă de spatiu memorie, de aproximativ 8 ori mai mare decât dimensiunea necesară pentru operațiuni Bitcoin.
Anonimatul transferurilor Monero nu dispune de garanție 100%.  Ipotetic, un atacator care capabil de a captura o mare parte a rețelei poate obține controlul asupra anumitor tranzacții.

Cum faci mining Monero?

Algoritmul CryptoNight Monero initial considera dobandirea criptovalutei cu ajutorul unui procesor de calculator, deși faza actuală a mineritului cu video fiind singura metodă profitabilă.
Inca nu exista ASIC-unelte specializate pentru producția Monero. Algoritmul de minerit utilizează în mod activ AES sau Randal (Rijndael) - metoda simetrica pentru microprocesoare.
Evitați resursele cu publicitatea agresivă, un decor luminos și promisiunea de recompense mari.  Astfel de „bazine“ la 110% sunt doar HYIP și nu au nici o legătură cu producția digitală.
Pentru minerit, descarcati de pe site-ul oficial software-ul care contine 2 fișiere - bitmonerod și simplewallet:
  • dearhivati si salvati pe hard disk;
  • rulati MoneroClient.Net.exe, în același timp, este posibil să primiți un semnal de avertizare care trebuie ignorat;
  • în cazul caind aveti accesul la retea blocat, permiteti versiunea Private networks - rețea privată;
  • odata cu pornirea clientului Monero câștigi o pungă și un demon (simplewallet și bimonerrod);
  • facind click dreapta pe MoneroClient.Net.exe puteti face setari personale;
 Ar trebui să realizați în mod regulat stocarea documentelor independent de PC.  Această operațiune se efectuează prin comanda Backup Manager pe fișierul selectat, precum și în stabilirea clientului există un mod automat de auto-conservare.

3 factori vor afecta în viitor prețul Monero:

Lista furnizorilor de bunuri și servicii utilizatori Monero.  Amintindu că rata uimitoare de creștere din 2016 a coincis cu adoptarea AppStore sale pentru calcule, planuri similare ale altor actori majori electronici vor desemna pozitiv modificările de preț Monero.  În prezent, criptomoneda este utilizata, in prealabil, pentru operatiunile de schimb intre diferite criptovalute.
Avantajul Bitcoin în ceea ce privește anonimatul trebuie să fie confirmat de timp.  Actualizarea anticipata din septembrie 2017 interese si, probabil, unii participanți ai piaței așteaptă acest eveniment. Adeptii maximalisti al Bitcoin spera că Monero va fi reclasificat drept unul din succesoeii "monedei mama", insa dezvoltatorii Monero au, probabil, alte idei.
Chiar și reușind in calitate de instrument economic și rămânand competitiv vs Bitcoin, Monero poate suferi de lipsa numarului suficient de monete emise pentru a deveni un participant "egal"  pe piata cryptocommerce, fapt ce va servi drept o constrângere pentru adoptarea estimărilor sale...







RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.