Ultimele stiri
recent

Ceva despre Tezos.

Cei care au inventat Tezos sustin ca au construit o alternativa pentru Ethereum si vin sa prezinte un protocol de retea propriu specializat in contracte inteligente sigure si gata de utilizare. Fondatorii platformei sunt Arthur si Ketlin Breytman. Potrivit acestora, platforma se concentreaza pe aspecte fundamentale precum ar fi transparenta, securitatea si controlul in consensus.  
Tezos - un blokcheyn decentralizat nou care se autoadministreaza creand o adevarata comunitate digitala. Proiectul, fiind menit sa faciliteze tehnologia de verificare formala demonstrind matematic corectitudinea codului care reglementeaza tranzactia in asa fel, crescand siguranta contractelor celor mai delicate sau inteligente.

Conform descrierii de pe site-ul oficial, echipa Tezos va crea o tehnologie puternica si unica menita sa indeplineasca cele mai stricte cerinte necesare pentru a asigura punerea in aplicare a contractelor inteligente in registrul public. Dupa cum se mentioneaza intr-un interviu cu Ketlin Breytman, «Tezos a dezvoltat limbajul sau propriu pentru incheierea contractelor inteligente numit Michelson care ofera verificarea formala, adica - procesul garanteaza siguranta matematica ale anumitor aspecte ale codului calculatorului.  Acest proces, de exemplu, este utilizat in industria aeronautica in cazul careia costul greselii este prea mare. "  
Tezos foloseste o tehnologie puternica si unica, care corespunde celor mai stricte cerinte in ce priveste asigurarea punerii in alicare a contractelor inteligente in registrul public. Acesta promoveaza performanta corespunzatoare al contractelor inteligente, aplicand metode de testare utilizate in industria aerospatiala, medicala si altele care necesita o asigurare atat de mare incat codul functioneaza exact asa cum trebuie (eliminand orice necesitati de corectare ulterioara a acestuia) inainte de a fi incarcat pe blokcheyn.


RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.