Ultimele stiri
recent

Mai ieri scolar, iar azi - milionar!


Erik Finman a inceput sa investeasca in Bitcoin in 2011, atunci cand costa doar 12 $  si pana acum si-a majorat capitalul la 403 BTC care, in bani reali, astazi, nu este mai mic de 1.000.000 $.   A facut un pariu cu parintii sai ca, daca va atinge varsta de 18 ani in calitate de milionar, acestia nu vor insista asupra studiilor la colegiu. Acum, datorita investitiilor prudente in Bitcoin si costul sau ridicat, Eric nu mai are nevoie sa obtina cunostinte suplimentare.

Pot spune cu mandrie ca am facut-o si acum nu v-oi mai merge la colegiu  - a spus Finman


Detine, în prezent, 403 Bitcoin care, la curent de 2700 $ se ridica la aproximativ 1,090,000 $, mai are investitii si in alte Criptomonede inclusiv Litecoin È™i Ethereum.  Cursul Bitcoin este foarte variabil si valoarea sa poate scadea rapid si, potrivit unor analisti, pretul BTC se va ridica la nivelul de 2800 $ ca mai apoi, sa inceapa o stagnare, in timp ce altii spun ca in 10 ani va costa aproximativ 100 000 $.
Surprinzator, dar parintii sai care optau pentru un grad stiintific pe care urma sa-l obtina la Stanford, i-au permis fiului sa plece de la scoala.  
Finman si-a vandut primele sale investitii Bitcoin la sfarsitul anului 2013.  Folosind 100 mii de $., Finman a lansat o companie de educatie on-line Botangle la inceputul anului 2014, care le permite ucenicilor dezamagiti, cum ar fi si singur, sa gaseasca un profesor pentru chat video.  A investit, de asemenea, fonduri pentru a trece la Silicon Valley unde a avut ghinionul sa se intilneasca cu unul din co-fondatorii Reddit Aleksis Oganyan precum si cu alti oameni de afaceri bine-cunoscuti ca apoi sa plece intr-o calatorie.
A recunoscut ca i-a fost foarte dificil sa-i convinga pe cei maturi ca un adolescent poate deveni antreprenor serios chiar de are doar 15 ani. El si-a amintit cum a fost invitat la un interviu cu un reprezentant al Uber care, in loc sa asculte despre preocuparile legate de proiectul Botangle o tinea mortis cum ca Finman nu va reusi in pariul cu parintii.  In final, a gasit un cumparator pentru tehnologia Botangle in ianuarie 2015. Investitorul i-a oferit sa aleaga intre 100 000 $ sau 300 BTC, al caror pret era de aproximativ 200 $ pe moneda.  Finman a ales Bitcoin care, avand o cantitate mult mai mica fiind sigur ca acesta este „urmatorul marele proiect“.
De atunci, Finman este preocupat de gestuonarea gestioneaz propriilor investitii totodata, fiind ocupat si de alte proiecte inclusiv si unul impreuna cu NASA legat de lansarea rachetelor prin Elana. Singurul lucru pe care nu-l va face este - sa se intoarca la scoala.

Structura sistemului de invatamant este de asa natura incat nu asi recomanda-o oricui. Acest sistem nu se potriveste tuturor si asi recomanda mai degraba studiile pe internet unde puteti invata mult mai multe datorita YouTube sau Wikipedia


Unul dintre fratii lui Finman este angajat in activitatea de productie de software, in timp ce altul isi face studiile la Massachusetts Institute of Technology, (MIT).
RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.