Ultimele stiri
recent

CriptoLinc-uri...



Aici va voi prezenta diferite linc-uri utile menite sa va inlesneasca calatoria in lumea criptovalutara.

1. Cursurile de schimb si dinamca criptovalutara:
  • Cryptocompare - site cu cursuri si diagrame.  Fiecare monedă are o filă cu analiza È™i infografica pe volume, dinamica cursului de schimb, etc. È™i etc.  Există, de asemenea, un portofoliu foarte cool - cu creÈ™terea in % È™i minus în termeni absoluÈ›i, rata de schimb curentă È™i valoarea portofoliului, È™i aÈ™a mai departe.
  • Blockfolio - probabil cea mai bună aplicaÈ›ie dedicata criptomaniei care am găsit-o (iOS / Android).  Există: portofoliu cool convenabil pentru monitorizare dinamica de schimb, etc. + ratele de schimb cu diagrame + alerte de sistem care pot fi setate pentru oricare din anunÈ›ul criptovaluta. Recomand!
  • Coinmarketcap - Un site destul de bun cu lista criptovalutelor si platforme cu grafice de pret, % de schimbare, volumul de tranzactionare si a.m.d. Destul de convenabil.

2. Ultimele stiri criptovalutatre:

Exista doar cateva site-uri pe care sunt etalate ICO non-skam si care ar merita sa fie monitorizate:
Toata informatia necesara privind ICO o gasiti pe aceste site-uri.
ATENÈšIE! Oricum, nu chiar tota informatia plasata pe careva dintre aceste site-uri poate fi totalmente veridica si necesita o analiza profunda inainte de a face careva investigari.

3 Site-uri de știri:

Site-uri cu stiri din lume criptovalutara sunt deja destul de multe si diferite deaceia, va recomand sa monitorizati in permanenta aceste surse ca sa puteti prinde momentul cuvenit pentru investigatii:

Incepeti cu:


Articole, analize, stiri:


RusRabii

RusRabii

2 comentarii:

Un produs Blogger.