Ultimele stiri
recent

Ripple

Criptomoneda Ripple este, bunaoara, precum si alte surse de plata similare, un set de date securizate printr-un cod criptografic. Nu are nici o legatura cu valutele emise de catre banci fiind generata in mod exclusiv intr-o retea privata creata de dezvoltatorii sai si alti membri al acestui sistem de plati. Absența unui organism care ar controla productia si distributia acestei monede, precum si nivelul de securitate pentru tranzactii destul de inalt au facut-o populara printre cei ce prefera anonimatul si, bineinteles - securitatea.

Primul prototip de lucru al monedei Ripple a fost dezvoltat in 2004, chiar inainte de prezentarea primara a proiectului Bitcoin, programatorul Ryan Fugerr a dezvoltat o metoda noua tranzactii, in retea, cu caractere unice ce reprezenta un peer-p2p - retea de membri cu drepturi egale si posibilitatea de a efectua tranzactii pe temeiul increderii reciproce.

Precum si alte valute criptate, Ripple poate fi obtinuta prin asigurarea puterii de procesare necesara unui astfel serviciu, avand in vedere ca reteaua, fiind privata, nu are nici un organ de conducere dar, are nevoie de calculatoarele utilizatorilor pentru a confirma autenticitatea operatiunilor de plata. Prin urmare, in cazul cand cineva isi conecteaza calculatorul la un server plasat pe acest sistem, isi va primi recompensa in forma de criptomonede Ripple pentru fiecare set unic gasit, viteza si suma castigului fiind direct dependenta de puterea calculatorului utilizat.

De ce aveti nevoie pentru mineritul Ripple?:
1. Avand un calculator obisnuit echipat cu o placa grafica puternica si dand dovada de tenacitate si perseverenta, puteti castiga sume neinsemnate dar trebuie sa intelegeti ca posedand o masina de ultim strigat cu procesor si placa grafica considerabile, mineritul de acest tip nu poate fi socotit drept profitabil.
2. Inchiriind echipamente de putere puteti plati o taxa mica care ar fi in stare sa va creasca semnificativ profiturile din minierit. Aceasta opțiune are mai multe avantaje: nu trebuie sa cheltuiti bani grei pentru achizitionarea unui computer nou, la dorinta, puteti creste capacitatea printr-o simpla schimbare a tarifelor de net plus, nu trebuie sa faceti monitoring permanent pentru mentinerea unui sistem complex.
3. Mai exista si asa-numitele - ferme pentru minierit. Un astfel de echipament este destul de scump si nu este accesibil majoritatii utilizatorilor de rand si chiar daca dispuneti de mijloace care va permit cumpararea utilajului necesar si ardeti de dorinta sa investiti o anumita suma in aceasta criptomoneda v-asi sfatui sa folositi serviciile unui nor de minerit.
4. La fel ca si in alte cazuri, pentru minieritul Ripple aveti nevoie de o aplicatie speciala pe care o puteti descarca de pe site-ul oficial si sa o instalati in computerul dvs. Dupa instalare, dati setarile necesare in care indicati capacitatea si configurarea echipamentului si punga Ripple.  
5. O alta componenta importanta pentru mineritul profitabil este cautarea si gasirea unui client pool de incredere, de activitatea caruia depinde, in mod direct, venitul utilizatorului. Aici va sugerez sa gasiti cat mai multa informatie disponibila privitoare la pool-ul selectat si conditiile de cooperare cu acesta, iar review-uri ale altor participanti pot ajuta la identificare.

Aceasta criptomoneda poate servi drept tinta pentru investitiile pe un termen lung sau pentru castiguri prin generare si vanzare la o rata favorabila deoarece, Ripple este o criptomoneda capabila sa creasca capitalul dvs. asa ca puteti invest cu siguranta banii in aceasta valuta.

In cazul cand exploatati moneda pentru termeni scurti, ar trebui sa luati in considerare mai multi factori care ar putea afecta profitul dvs., veniturile fiind influentate de schimbarile speculative in cursul acesteia, pretul echipamentului si intretinerea lui, costul serviciilor de schimb, comisioane si viteza de obtinere a valutei.

Cum creati o punga Ripple:
1. Mergeti la pagina.  
2. Aici gasiti o forma in care trebuie sa introduceti adresa e-mail, parola si sa treceti peste captcha.  
3. Dupa ce completati si prezentati formularul, serviciul va trimite un e-mail cu o adresa linc de confirmare in forma unui buton. Dati clic pe el.
4. Vi se va deschide o pagina noua in browser pe care va fi afisat RECOVERY KEY si oferta pentru salvare DOWNLOAD RECOVERY KEY.  
5. Verificam casuta postala unde gasim e-mail-ul cu butonul Activate account si dam clic pe acesta.
6. Pe pagina nou-deschisa gasim formularul de acces la portofel.
7. Introduceti adresa de e-mail si parola.  
8. Nimerim in profilul portofelului care necesita ajustari semnificative, inclusiv datele din pasaport.
9. Dupa inregistrarea si actualizarea portofelului cu o suma oarecare, aveti la dispozitie toata functionalitatea sistemului.

Ca orice alta moneda, Ripple poate fi cumparata contra bani in numerar, electronici sau pot fi primiti drept plata contra bunuri sau servicii. In cazul cind nu dispuneti de surse pentru achizitionarea echipamentelor puternice ar fi mai binevenit sa optati operatiuni de afaceri in cadrul unelor burse sau schimburi pe care le gasiti destul de suficiente in toata reteaua si care sunt gata sa va ofere serviciile orice timp contra orice mijloace de plata.

Acest sistem de plata se afla in conditii de imbunatatire permanente, per exemlu -
in versiunea sa noua a fost introdusa Ripple XRP - o moneda interna care permite tranzactii unificate atunci cand nu au fost gasite alte modalitati de directionare. A fost introdus un mecanism de solutionare a conflictelor care previne dubla debitare si alte manipulari non-standard a registrului,  sistemul este protejat de atacuri tip DDoS si de amestecuri din afara.  
In sistemul nu exista taxe pentru executarea tranzactiilor iar transferurile se fac instantaneu. Datorita retelelor poarta (gates) sistemul se poate extinde nelimitat prin prin intermediul conectarii la gateway-uri externe.  
Acestea si multe alte beneficii fac criptomoneda Ripple sa fie promitatoare si populara pentru investitori.






RusRabii

RusRabii

Un comentariu:

Un produs Blogger.