Ultimele stiri
recent

Dogecoin

Lansat in decembrie 2013, dogecoin a fost creat drept o gluma, dar a devenit o criptomoneda cu drepturi depline bazat pe sistemul Bitcoin.  Acesta este numita in onoarea lui Dodge - un meme de pe internet ce combina imagini cu fragmente de limba engleza ciuntita.  Dogecoin difera de Bitcoin si litecoin din mai multe considerente iar cel mai vizibil pentru utilizatori fiind cel ca confirmarea tranzactiei necesita doar un minut ceea ce este semnificativ mai putin ​​cazul ambelor valute concurente, in plus, sistemul nu are restrictii privind numarul de monede care pot fi generate de catre utilizatori. Atata timp cat exista mineri, numarul de dogecoin-uri va continua sa creasca.  
Avand o recompensa destul de mare numarul total de monede aflate in circulatie depaseste suma de 102 miliarde si se asteapta o crestere anuala in suma de 5,2 miliarde si va creste, in asa mod, pina la infinit. Capitalizarea de piata a monedei este de doar 27 de milioane $ iar volumul platilor variand intre 14 și 22 mii fapt, care ne arata ca Dogecoin nu se foloseste pentru platile cu amanuntul, valuta se utilizeaza mai des in scopuri de a da recompense nesuficiente programatorilor continutului on-line, participantilor la forumuri sau altor utilizatori al retelei.
Cumpararea valutei Dogecoin cu speranta ca pretul acesteia ar putea creste candva, in opinia mea, nu va ramane decat o ocupatie fara sanse la succes si chiar daca ar fi sa creasca, ar face-o la altitudini mizerabile, pe cand mineritul acesteia, sau colectarea prin intermediul robinetelor va poate deveni drept sursa de castig, chiar de nu prea mare, dar permanent.


RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.