Ultimele stiri
recent

Top 10 subreddit-uri criptovalutare.

Reddit,.. Reddit,.. Redd... Auzisem, ba chiar si facusem cunostinta cu acest serviciu inca de prin 2010, in timpurile cand inca duceam "Moldova si Moldovenii" si "Issheyka.ru" dar nu l-am luat in serios la fel cum nu prea intelegeam insemnatatea Twitter-ului si,.. Doamne, ce prost mai eram!.. Astazi, cand, deja constentizez insemnatatea si popularitatea lui, cand imi dau seama ca a devenit "casa" multiplelor comunitati internautice, inclusiv si celor care s-au aruncat in valurile criptovalutare nu pot sa-l ignorez si sa nu-i dau atentie, dimpotriva, ma fac si eu "reddit-or" si  verau sa aduc la cunostinta voastra un top 10 al subredditurilor dedicate lumii monedelor criptate... Deci:


1. / R / BITCOIN - 254,076 abonati.


Acesta este, fara indoiala, cel mai popular subreddit. Aici s-au intrunit adeptii Bitcoin, atat experimentati cat si ancepatori precum si diferiti comercianti si mineri pentru a discuta diverse probleme si intrebari legate de Bitcoin. Este una din cele mai informate comunitati unde puteti gasi articole de stiri, apecte tehnice si multe altele cu privire la viitorul acestei monede digitale si nu numai...


2. R / DARKNETMARKETS - 142,978 abonati.


Al doilea, dupa popularitate, subreddit criptovalutar, dar care este dedicat, in prealabil, dupa cum vedeti si din numele sau, darcnet-ului. Aici puteti afla multe lucrauri curioase despre cei ce prefera surfing-ul pe "netul intunecat", despre activitati ilegale insotite de arestari, plangeri asupra deiverselor servicii care nu se pot lauda cu o reputatie imaculata, discutii legate de amplasarea comenzilor precum si asa-numitele «shitposts» unde sunt publicate diferite povestiri umoristice.


3. / R / ETHEREUM - 83,945 abonati.


Evnimentele legate de Ethereum, sau din jurul lui au fost pe primile locuri in disutiile multor comunitati internetice (si nu numai), fapt, de care se bucura si acest subreddit memrii caruia sunt foarte activi, mai ales avand in vedere fluctatiile recente ale preturilor acestei valute. Aici gasiti publicatii si opinii interesante in ceia ce prevede lumea eterica, precum si pozitii curioase despre sansele acesteia sa preia estafeta de fruntas criptovalutar descoronand-ui pe cei de la Bitcoin...


4. / R / DOGECOIN - 77,685 abonati.


De careva timp, Dogecoin face pasi intensi de recuperare si noteaza o crestere semnificativa a preturilor, datorita carora viata pe acest subreddit este intr-o stare de fierbere... Aici gasiti publicatiile amuzante imerecheate cu cele de nemultamire, sau chiar razbunare dar,.. expuse intr-o atmosfera destul de usoara si prietenoasa. Membrii acestei comunitati sunt destul de agreabili indemnand-ui si pe cei noi-inscrisi la acelasi lucru.


5. / R / CRYPTOCURRENCY - 67,386 abonati.


Aici se discuta totul ce este legat, intr-un fel sau altil, de lumea monedelor criptate. Spre dedosebire de alte subreddit-uri in care sunt interzise discutii la tema altor monede, la / R / CRYPTOCURRENCY sunt binevenite orice idei si publicatii coerente valutelor digitale.


6. / R / BTC - 43,228 abonati.


Este al doilea subreddit in clasamentul celor atasate de Bitcoin si a fost creat de catre fostii membri al  / R / BITCOIN care s-au considerat cenzurati si umiliti in drepturi. Mai presus de toate, aici sunt discutiile libere si deschise in ceia ce priveste prezentul si viitorul Bitcoin.


7. / R / LITECOIN - 38,245 abonati.


Activitatea acestei monede, in ultimul timp, este uluitoare, in special datorita
actiunilor coordonate ale comunitatii. Aici se discuta diferite aspecte legate de Litecoin si mai functioneaza si un sistem de basculare. comunitatea este destul de activa si sunt salutate orice tipuri de dezbateri si discutii.


8. R / BITCOINMARKETS - 36,401 abonati.


Deja, reiesind din numele acestui subreddit puteti ghici cu usurinta ca acesta este dedicat Bitcoin. Aici se discuta miscarea preturilor, diverse burse si svhimburi iar uneori, puteti gasi si informatii interesante despre altcoini.


9. / R / REDDCOIN - 23,803 abonati.


Aceasta sectiune este dedicata socializarii criptovalutelor si modalitatilor de a face utilizarea acestora cat mai accesibila pentru toata lumea.


10. / R / RIPPLE - 14,520 abonati.


Recent, Ripple este foarte popular si acest lucru se reflecta in proiectul sabreddite. In fiecare zi gasiti discutii si publicatii proaspete.


RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.