Ultimele stiri
recent

Febra minertului criptovalutar

Capitalizarea criptomonedelor a trecut peste pragul de 100 miliarde $ si producatorii de echipamente si placi video pentru minierit marcheaza o agitatie marita pentru produsele sale.
Aici am pregatit lista celor mai favorabile jetoane (token-uri) pentru mineritul in conditii casnice.

1. Ethreum:
Premiul pentru unitatea EtHash - 5 ETH. Placa cea mai profitabila - Radeon RX 480. Token-ul ecosistemului Ethereum poate aduce aproximativ 4,2 $ pe zi  utilizand o singura placa video (spre exemplu, GTX 1060 sau 1070, pentru hesh-rate 22MH /  s).  Venitul lunar, in dependenta de nivelul actual de complexitate a retelei si altor variabile poate fi de aproximativ 124 $. Din aceasta suma scadeti pretul energiei electrice, comisionul pool-ului (aproximativ 2%) + comisia la ridicarea bunurilor din minierit...
Total: $ 3.9 - 3.5 $ pe zi.

2. Ethreum Classic:
Premiul pentru unitate - 5 ETC. Placa cea mai profitabila - Radeon RX 480. Profitul din generarea acestui token nu difera mult de cel pe care l-ati obtine generand ETH. Atunci cand utilizati echipamente cu hesh-rate de 22MH / s randamentul pe zi va fi de aproximativ 3,94$, iar venitul lunar - 118.06$ . Consideerand pretul energiei si comisioanele, primim - 3.5$.
Total: $ 3,15 - 3,5 $ pe zi.

3. Zclassic si ZenCash:
Premiul pentru unitate - 12,5 ZCL. Placa profitabila - GTX 1070. Furca blockchain-ului  Zcash si-a intrecut semnificativ progenitoarea si promite un rndament mai profitabil pentru cei procupati de mineritul ZenCash care, desi a aprut doar la 23 mai 2017, dar promite venituri de 4.63$ pe zi sau 139$ lunar... Dupa deducerea cheltuielilorÈ™i promite să facă veniturile din 4,63 dolari pe zi sau 139 dolari pe lună, È™i după deducerea cheltuielilor randamentul acesteia promite sa fie de 4$ sau ceva mai mult...
Total: 3 - 3.2 $ pentru Zclassic si 4 - 4,3 $ pentru ZenCash.

4. GroestlCoin, HUSH, Diamond
Groestl, Equihash, Groestl. Placa profitabila - GTX 1070. Adeseori, printre castigatorii de TOP puteti intalni jetoane putin cunoscute, cu o capitalizare redusa, dar cu un randament ridicat pentru cei ce le genereaza... Astazi, acestea sunt reprezentate de GroestlCoin, HUSH si Diamond. Acestea ofera de la 3,3 $ pana la $ 3,6 pe zi, fara nici o deducere pentru costurile de productie. Aceasta rata de rentabilitate este comparabila cu cele mai populare si profitabile monede precum Zcash si Ethereum.  
Total: 3,1 - 3,4 $ pe zi.

5. Zcash
Premiul pentru unitate - ceva mai mult de 10 ZEC. Placa profitabila - Geforce GTX 1070. Succesul monedei Zcash datoreaza faptului ca are reteaua complet anonima bazata pe codul Bitcoin Core. Afara de anonimatul total, aceasta se mai distinge si prin modul de remunerare: minerul primeste 80% din unitatile produse, iar celealte 20% sunt transferate fondului de dezvoltare al sistemului. Profitul zilnic al minerilor Zcash se ridica la aproximativ 3,2 $ sau 96 $ pe luna, iar dupa deducerea cheltuielilor se reduce la 2,57 $ pe zi sau 77 $ pe luna.  
Total:2,5 - 2,7 pe zi.

Trebuie subliniat faptul ca orice informatie asupra rentabilitatii mineritului are un nivel destul de ridicat de incertitudine si este relevant doar la momentul calcularii randamentului, deoarece foloseste variabilele cu o volatilitate ridicata. In plus, afara de echipamentele pentru minerit, veniturile minerilor sunt afectate de feluritele comisioane stabilite de pool-uri, schimbarile de curs, complexitatea retelei s.a. Nu trebuie sa uitam si despre preturile pentru energia electrica, deoarece fermele o consuma in cantitati foarte mari (o singura placa v-a consuma circa 2,5 kW \ h pe zi), de asemenea, tineti minte si despre taxa pentru retragerea recompensei care, ar fi mai profitabil s-o faceti o data in luna decat in fiecare zi.

RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.