Ultimele stiri
recent

Moon Bitcoin - robinet Bitcoin automatizat.

Moon Bitcoin este, in felul sau, un robinet unic care imparte satoshi chiarsi atunci cand aveti computerul oprit... Serviciul lucreaza, deja mai multi ani si se bucura de succes prin randurile ravnitorilor monedelor gratuite si, spre deosebire de alte robinete, genereaza monede chiar si atunci cand nu faceti nimic pentru asta. Nu trebuie sa introduceti CAPTCHA sau sa vizionati clipuri publicitare, pur si simlu deschideti pagina de serviciu in browser si colectati monedele emise.

Afara de toate, serviciul ofera o serie de bonusuri suplimentare iar cooperarea cu Xapo permite utilizatorilor acumuleze cu 50% mai multe monede derivandu-le in punga deschisa la acestia. In Bitcoin-faucet moon este prezentat si un program de afiliere iar satoshi-i castigati pot fi sesizati momentan. Datorita acestor oportunitati, serviciul este considerat unul dintre cele mai bune de acest gen, iar interesul din partea utilizatorilor este in crestere permanenta, necatand la deschiderea multor alte servicii de acest tip.

Caracteristici:

Platile se fac in mod automat fiecare sambata sau duminica atunci cand s-au accumulat 5500 Satoshi.  
Programul de afiliere este mai mult decat atractiv cu 50% pentru fiecare utilizator atras.  
Daca va dati cu scopul sa faceti publicitate acestui serviciu in retelele de socializare si sa atrageti cat mai multi utilizatori, puteti obtine un adaos bun la salariul care-l primiti lunar, dar, oricum, profitul obtinut nuva poate motiva sa renuntati la serviciul unde sunteti angajati…

Inregistrarea la Moon Bitcoin - instructiuni pentru incepatori:

Inainte de a icerca sa nuantele extragerii monedele, ar trebui sa va inregistrati si o faceti foarte simplu:
  1. Deschideti site-ul Moon Bitcoin.
  2. Introduceti in fereastra - "E-mail or bitcoinwallet address" adresa dvs. e-mail sau, cum se vede, adresa pungii Bitcoin.   
  3. Dam clic pe "Signin".  
  4. In urmatoarea fereastra, inntroduceti captcha si purcedeti la colectare!
Atrageti atentia! Avand in vedere ca bunurile se transfera la Xapo incluzand si cele 50% din bonusul promis, trebuie sa va inregistrati si in acest sistem. Precum si la Moon Bitcoin, procedura inregistrarii pe Xapo este destul de facila: intrati pe site-ul oficial, introduceti adresa de e-mail, care a-ti utlizat-o la Moon si parola dvs. iar sistemul va lega conturile automat.

Daca nu puteti utiliza portofelul Xapo din careva motive, introduceti alta adresa Bitcoin si, oricum, veti primi satosi fiecare sambata sau duminica, atunci cand se acumuleaza in numar de 5500.     
Odata cu finalizarea procedurii de inregistrare, monedele incep sa "picure" dupa schema urmatoare:
  1. Primele 5 minute - 1 satoshi la  fiecare 8 secunde.  
  2. Urmatoarele 5 minute - 1 Satoshi timp de 18 secunde.  
  3. Mai departe, dupa acelasi principiu - cu cat mai rar colectati monedele - cu atat mai rar va cad...  
Afara de aceasta, Moon Bitcoin va permite sa inregistrati mai multe conturi, iar intrarea si retragerea bunurilor o puteti face in orice moment.

Cat de mult puteti castiga

Incercarea de a obtine profituri utilizand un singur robinet ar fi o sarcina destul de ingrata si pentru toate eforturile depuse, chiar desi sunt reduse la minim obtineti aproximativ 320 satoshi pe ora iar cu gratificatia de la Xapo obtineti circa 480 satoshi per ora daca e sa facem careva calcule simple rezumam ca: pentru 1 satoshi astaz se ofera 0.0000058221$  ir venitul dvs. incluzand bonus-ul Xapo poate fi de 0,0027$ , de aici rezumam ca zilnic, obtinem 0,06$, iar lunar - 1.8.$.
Desigur, cred ca nimeni nu va fi multumit de un salariu de 21.6.$ pe an, prin urmare, cei care vad mineritul pasiv drep unica sutsa de existenta ar trebui sa inregistreze mai multe conturi si sa se implice activ in programul de afiliere.




RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.