Ultimele stiri
recent

Previziuni pentru preturile Ethereum in 2017: scopul - 500 $!

Potrivit unor previziuni pentru pretul Ethereum, acesta va ajunge la 500 $ pana la sfarsitul anului 2017 indiferent de pullback-ul urmarit la moment. La inceputul saptamanii, pretul Ethereum sczuse, deja, la $ 209.55 care este cu 49.77% mai mic decat nivelul record de $ 417.21 stabilit la 12 iunie.

Ethereum a atras atentia investitorilor anul curent marcand o crestere de pana la 5.000%, la 01 ianuarie pretul Ethereum fiind doar 7,98 $. Astazi, pronosticul de 500$ pentru 1 ETH pot parea iluzionar si investorii sunt nevoiti sa tina maina pe puls, mentinand pasul de baza al cursului valutar, necatand la volatilitatea de termen scurt.  Oricum, povestea cresterii sau caderii preturilor Bitcoin ne-a invatat ca o cadere brusca se incheie, mai devreme sau mai tarziu, cu o recuperare completa si rezultate ridicate la noi maxime.  Fiind lansat in 2015, Ethereum are un istoric relativ scurt, dar este evident ca a urmat exemplul varului sau - Bitcoin.

Anul trecut, pretul ETH se marcase cu 21$ pentru o unitate pina cand nu sa intamplat istoria cu spargerea DAO care expuse riscului investitii in suma de 60 milioane $...
In timp ce Fundatia Ethereum lucra asupra crearii versiunii noi al ETH, deteriorarea reputatiei acestuia a dus la o scadere semnificativa a pretului - 7$ (-67%), dar, in ianuarie 2017 si-a schimbat cursul si, deja, in martie a fixat o crestere record constatand o ratare imensa pentru toti cei care reusise sa renunte la aceasta moneda. Sigur, corectia pretului curent al Ethereum este doar o corectie si cresterea de tocmai 5000% in primele 5 luni este excesiva chiar si pentru o criptomoneda atat de promitatoare precum ETH.
N-ar trebui sa uitam ca, desi a fixat o cadere considerabila in ultimul timp, pretul ETH este cu 29% mai mare decat pretul sau din luna precedenta si necatand la volatilitatea pentru speculatiile de scurt timp, orientarea sa catre beneficiile pentru termeni lungi ramane aceiasi precum si la Bitcoin. Scaderea semnificativa a preturilor fiind doar o oportunitate de a cumpara aceasta criptomoneda cu reducere pina la urmatoarea crestere...




RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.