Ultimele stiri
recent

Cum generezi criptovalute la un PC pentru jocuri?

Deja nu sunt atat de rare aplicatiile pentru minierit care incearca sa atraga in plasele sale oameni de intamplare (ex. Minergate)... Oricum, acestea sunt concepute pentru utilizatori ocazionali care nu au echipament special sau un GPU bun pentru minerit profitabil. Acum, vreau sa povestesc despre o aplicatie care ar trebui sa le fie la andemana gamerilor, vorba este despre Merito.

Aceasta aplicatie utilizeaza puterea PC-ului dvs. pentru minerit atunci cand acesta nu este folosit pentru joc. Totul ce ar trebui sa faceti este sa va inregistrati, apoi sa descarcati aplicatia si s-o rulati fara, macar, sa faceti careva manipulatii pentru configurarea acesteia,.. introduceti adresa de e-mail care a-ti folosiy-o la inregistrare si dati clic pe "Start".

Numarul banilor castigati, il puteti vedea in interfata GUI care, totodata, va aprecia oportunitatile suplimentare pentru castigul dvs.

Merito isi incepe lucrul implicit odata cu Windows (puteti schimba optiunea in setari), dar va incepe generarea monedelor doar atunci cand computerul va fi inactiv mai mult de 20 min., iar pentru analiza predictiva a datelor pentru minig va fi utilizat doar GPU.  De asemenea, programul va permite sa personalizati si intervalul de timp care il puteti dedica mineritului.

Astfel, folosind aplicatia Merito, va puteti recupera partial banii cheltuiti pentru cumararea echipamentului de joc costisitor sau, ati putea procura jocuri noi, fapt care si este idea initiala al celor de la Merito…
Monedele accesibile pentru minerit in acesta aplicatie sunt: Monero (XMR) pentru CPU si ZCash (ZEC) pentru GPU.






RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.