Ultimele stiri
recent

Rating-ul criptovalutelor cu cea mai rapida crestere.

Piata criptomonedelor, deja, a "innebunit", zeci de altcoini demonstreaza cresteri rapide, zilnic sunt fixate denumiri de valute noi, chiar si Bitcoin nu se bucura de liniste si demonstreaza o volatilitate cu praguri destul de inalte si, in tot suvoiul asta de noutati turbulente nu se prea intelege de ce-ar trebui sa ne luam, ce merita sau nu atentia noastra si cum sa facem ca sa pierdem ceia ce ne-a mai ramas?... Eu, personal, cred ca noi traim un "VEAC" de mari zbuciumari si revolutii care sunt menite sa schimbe radical cursul de dezvoltare al omenirii si daca reusim sa sarim, astazi, pe una din treptele vagonului - mergem mai departe, daca nu - ...sapa si pe deal... Deaceia, ca sa nu lasam sansa esuata, increc sa vin cu niste analize al celora de la "EXANTE" care ne vin cu sfatul despre cele mai profitabile monede ale anului cu perspectiva buna pentru viitor.


Caracteristica importanta a situatiei actuale este faptul ca diferite monede marcheaza cresteri de curs de zeci, iar uneori, chiar si de sute de ori chiar si atunci cand au o capitalizare mizera si acestea sunt in numar de mai mult de o mie...
Pentru a obtine un rezultat cat mai obiectiv, analistii de la "EXANTE" ua decis sa cllaseze castigatorii cursurilor valutare din ultima luna alegand-ui doar pe cei cu o capitalizare incipenta cu 10 milioane $. Clasamentul se da in in ordinea ratelor de descrestere rezultatele carora sunt culese de pe site-urile cryptonator.com si coinmarketcap.com.


LOCUL 7 - VERGE


Ticker: XVG
Fondat: 2014
Rata de crestere In ultima luna: 513%
Rata de crestere anuala: 3506%
Capitalizare: 15 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 2,3 milioane $.


LOCUL 6 - SIACOIN


Ticker: SC
Fondat: 2015
Rata de crestere In ultima luna: 598%
Rata de crestere anuala: 3625%
Capitalizare: 259 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 46 milioane $.

LOCUL 5 - DIGIBYTE

Ticker: DGB
Fondat: 2014
Rata de crestere In ultima luna: 764%
Rata de crestere anuala: 5601%
Capitalizare: 136 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 26 milioane $.


LOCUL 4 - STELLAR LUMENS


Ticker: XLM
Fondat: 2014
Rata de crestere In ultima luna: 779%
Rata de crestere anuala: 3431%
Capitalizare: 552 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 28 milioane $.


LOCUL 3 - LUCKCHAIN


Ticker: BASH
Fondat: 2016
Rata de crestere In ultima luna: 1019%
Rata de crestere anuala: -
Capitalizare: 13 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 26 milioane $.


LOCUL 2 - BYTECOIN


Ticker: BCN
Fondat: 2014
Rata de crestere In ultima luna: 1064%
Rata de crestere anuala: 9400%
Capitalizare: 694 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 12 milioane $.


LOCUL 1 - REDDCOIN


Ticker: RDD
Fondat: 2014
Rata de crestere In ultima luna: 1133%
Rata de crestere anuala: 4405%
Capitalizare: 47 milioane $
Volum de tranzactionari zilnice: 5 milioane $.


Dupa cum vedem, printre fruntasi sunt clasate, atat valute nou-nascute (LuckChain) cu o capitalizare de 13 mln. $ si tranzactii mizere, cat si monede "mature" precum ByteCoin si Stellar Lumens cu capitalizari enorme si volume de tranzactionare semnificative.


Rezultatul acestei curse ramane a fi, inca necunoscut, oricum, istoria dezvoltarii pietelor valutare ne invata sa fim precauti caci, atunci cand toti incep sa creada in dezvoltarea activelor si se grabesc sa le procure la orice pret, acestea incep sa cada.


Acum, avem cativa factori obiectivi care joaca in favoarea valutelor criptate, in special un rol semnificativ il are reglementarea sa legalizarea criptomonedelor in Japonia, acest act a dus la un aflux enorm de investitori japonezi, care, conform mentalitatii nationale au tendinta de comportament consolidat. Daca luam in considerare faptul ca, in termeni absoluti, rata capitalizarii altkoin-urilor este inca destul de mica, atunci sunt suficienti doar investitorii mici din aceasta tara ca sa se starneasca un astfel de val.


Dar, descoperirea cauzei evenimentului inca nu inseamna ca ar fi posibila si o prezicere fixa a dezvoltarii, chiar daca admitem ca principalul motiv al exploziei este deja cunoscut, oricum, finala ramane necunoscuta...  pentru explozie este cunoscută, ea nu face cunoscută finala. Ceva mai mult sau mai putin avem clare doar doua tendinte globale: cresterea generala a popularitatii criptomonedelor si cresterea greutatii acestora in raport cu Bitcoin, restul inca ramane de nestiut si daca unele dintre ele vor reusi sa-si fixeze cursurile, atunci altele pot sa scada sau sa se sparga precum baloanele de sapun…


Sesizand aceste incertitudini, majoritatea investorilor prefera sa investeasca in Bitcoin care, comparativ cu celelalte valute este mai prudent in crestere si isi are pozita stabila pe piata desi ... chiar si acesta ar putea sa cada si sa se sparga precum pomenitele baloane desi,.. ceva-mi sopteste ca acest final este putin probabil.

RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.