Ultimele stiri
recent

BitFlip bursa si schimb criptovalutar pe piata rusa.

Ceva mai putin de o luna in urma, o echipa de entuziasti a creat de la zero o bursa criptovalutara si schimb cu un program crowdfunding care ofera investorilor pina la 10% din venitul lor si comision nul pentru toata viata la toate tranzactiile. Conform rezultatelor rundei pre-seed au fost colectate mai mult de 1000000 ruble la rata Bitcoin 2780 USD la momentul inchiderii, de la 35 de investitori.

Weekend-ul trecut echipa a prezentat lansarea programului de afiliere, pentru a atrage comercianti, oferind 40-70% din venit cu plati saptamanale pe serviciul pungii interne, la fel, a fost anuntata lansarea valutei Ripple si versiunea engleza a site-ului.

Peste, doar cateva ore, a fost anuntata a doua runda de investitii care ofera un venit de 20%, de data aceasta, avand un obiectiv mult mai ambitios - colectarea a 300 BTC timp de o luna pentru incheierea procedurii de crowdfunding. La fel, a fost prezentata si foaia de parcurs detaliata.

Conditiile si avantajele pentru investitori raman aceleasi - daca investiti mai mult de 0,1 BTC, veti primi comision zero la executarea ordinelor, ceea ce este perfect pentru cei care efectuaza tranzactii frecvente cu diferite perechi de valute.  Cota dvs. in cadrul proiectului va fi calculata proportional contributiei dumneavoastra in cabinetul privat din interiorul serviciului.

BitFlip
RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.