Ultimele stiri
recent

Cum sa lansezi un ICO de succes.


Boom-ul ICO, treptat, isi incetineste elanul si in 2018 se prevede o scadere  semnificativa al companiilor care nu vor propune consumatorilor nici un produs, deoarece, odata cu maturizarea pietei se maturizeaza si investitorii potentiali pentru care cresc si cerintele de baza fata de token-urile emise si una din acestea este utilitatea lor. Pe cand, token-urile si platformele orientate spre utilitati vor continua sa existe, chiar daca creatorii lor se vor schimba sau vor disparea cu totul.

Disponibilitatea utilitatii jetoanelor in interiorul platformei creeaza un ecosistem sanatos, chiar daca nu aveti oameni care cred in valoarea acestora, iar indicativul dvs. nu a fost listat pe careva dintre bursele criptovalutare. Avand careva abilitati, token-urile dvs. se vor vinde, cumpara si schimba pentru a fi utilizate in interiorul platformei de catre comunitatea acesteia de utilizatori.

Odata cu lansarea si vanzarea jetoanelor, ve-ti avea mii de membri stimulati de dorinta reusitei si in cazul cand detineti o platforma cu monede utile, puteti realiza cu usurinta asteptarile titularilor de jetoane extinzandu-va comunitatea prin crearea unui impuls masiv de adoptare.

Reteta secreta.

Aici, vreau sa expun cateva modalitati interesante de creare al companiilor de succes cat pentru dvs., atat si pentru membrii comunitatii detinatori de token-uri. Iata cateva exemple care, dupa parerea mea, se evidentiaza printre altele:

Servicii de achizitii: calificarea de baza pentru majoritatea companiilor emitente de jetoane este acea ca token-ul poate fi folosit pentru a achizitiona servicii pe platforma sa. Serviciile de achizitionare cu jetoane accelereaza tranzactiile, inlesnind platile, ceea ce faciliteaza procesul de achizitie si adaoga elemente de confidentialitate. La inceput, atunci cand compania cheltuie mai mult decat castiga, volumul de jetoane schimbate pentru achizitionarea serviciilor va fi minim, dar odata cu cresterea veniturilor companiei, lichiditatea acestora va creste. In acest caz, nu ve-ti avea nevoie sa solicitati jetoane pentru achizitionarea serviciilor, furnizarea optiunilor si, eventual, acurdarea reducerilor pentru acest lucru, pot spori mult utilizarea monedei dvs.

Creati un ecosistem auto-sustinut : daca puteti crea o piata capabila sa conecteze cumparatorii si vanzatorii, facilitand tranzactiile prin utilizarea jetoanelor, puteti crea un ecosistem auto-sustinut. Unul dintre exemplele recente este Golem, care utilizeaza tokenul sau GNT pentru alimentarea retelei sale de calcul descentralizate. Companiile care au nevoie de prelucrarea datelor platesc pentru serviciile care utilizeaza jetoanele GNT, care apoi sunt folosite pentru a plati persoanelor ce furnizeaza puterea de calcul atunci cand computerele lor sunt in regim de asteptare. Aceasta creeaza o retea extinsa care creaza utilitati pentru tokenul proiectului.

Plati automatizate utilizand contractele inteligente . Unul dintre domeniile de eficienta pentru jetoanele dvs. este realizarea activitatii prin contracte inteligente. Unul dintre avantajele contractelor inteligente este acela, ca acestea va permit sa automatizati platile, permitand participarea autonoma al dispozitivelor in reteaua creata. Flexibilitatea sistemului oferita de contractele inteligente va permite, de asemenea, sa integrati, in fundal, si alte platforme din retea. De exemplu, STORJ lucreaza cu un intreg numar de companii axate pe tehnologia blockchain care se integreaza cu platforma acestuia si, atunci cand un utilizator din alta companie plateste pentru serviciul sau folosind jetoanele partenerului STORJ, o parte din fonduri pot fi transformate in jetoane STORJ si utilizate pentru platile stocarii de date al partilor din acord.

Rezumat.

In prezent, contractele inteligente contin cateva dintre cele mai interesante optiuni de dezvaluire a utilitatii jetoanelor.

Marea majoritate al campaniilor ICO se petrece prin vanzarea jetoanelor ERC-20, care utilizeaza sistemul blockchain Ethereum din cauza capacitatii sale de a lucra cu contractele inteligente si oportunitati pentru utilizarea acestor contracte intru crearea jetoanelor utile sunt destule.

Anul acesta a devenit semnificativ pentru cryptocurrenci, blockchain si contractele inteligente si este mult prea probabil ca anul urmator nu va fi mai putin interesant pentru aceste industrii. 

In timp ce anul 2017 a devenit "anul token-ilor", anul 2018 va fi "anul jetoanelor utile".

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram


RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.