Ultimele stiri
recent

7 metode de de a castiga criptovalute fara tranzactionari si minerit.


Explozia criptovalutara din ultimii ani a permis multora sa-si schimbe viata cardinal deschizandu-le accesul catre scarile de ascendenta sociala si astazi, multi dintre cei care, mai ieri, doar visau la un trai mai decent se "scalda" in bunurile lumii simtindu-se ca-n sanul lui Dumnezeu. Ceilalti, care n-au reusit sa sara la timp pe prima scara a trenului abia sosit in gara, incearca si ei sa-si gaseasca un loc mai caldut macar in ultimul vagon al acceleratului care deja-si pufneste aburii de pornire si iata-iata pleaca lasand in urma sa doar sperante pierdute si visuri neimplinite...


Desi, odata cu aparitia sa pe piata, Maria Sa Bitcoin, impreuna cu toata suita de tokeni si altcoini a deschis o sumedenie de posibilitati favorabile, accesul catre ele l-au avut, in primul rand, doar cei din "tema" sau cei care deja aveau acaparate careva bunuri pentru a face investitii profitabile. Deoarece, metodele principale de achizitionare a monedelor virale pina si acum raman a fi - cumpararea acestora la burse si schimburi, sau minieritul care, la randul sau, necesita turnari de bunuri in utilajul care nu este chiar atat de ieftin.


Necatand la astea, odata cu cresterea popularitatii valutelor criptate, creste si numarul modalitatilor de a le castiga si aici, vreau sa va prezint un ghid al metodelor alternative de achizitionare al monedelor virale care va permite sa le castigati fara a face careva investigatii. Cu siguranta, aceste modalitati nu va vor face milionari si nu sunt menite sa va umple buzunarele cu bani, dar prin intermediul acestora, aveti toate sansele sa va dati un start bun pentru un inceput de cale interesanta in ceea ce se numeste - lumea criptovalutara...


Bloguri si retele sociale.


Exista cateva platforme unde puteti castiga jetoane publicand sau consumand continut. Prima si cea mai mare retea de acest fel este Steemit care, pe langa aceasta, mai functioneza si ca o platforma pentru bloguri. Utilizatorii Steemit se impart in editori si consumator in care primii primesc jetoane pentru editarea contentului, pe cand ceilalti le castiga prin participarea cu like-uri, comentarii si voturi. Platforma are trei tipuri de jetoane:


STEEM - jetoane care pot fi schimbate contra bitcoin sau ethereum pe astfel de schimburi criptografice precum Bittrex, Poloniex si OpenLedger;  


Steem Power - jetoane care implica o investitie pe termen lung in platforma.  Acesta este un analog al actiunilor, in care titularul primeste o parte din profitul retelei proportionala contributiei sale;


Steem backed dollars (SBD) - token, care, la fel ca STEEM, pote fi schimbat contra bitcoin si ethereum. Platforma se straduie sa mentina o rata stabila in regiunea de 1 USD pe 1 SBD.  


Dupa publicarea continutului nou, in decurs de 24 de ore, utilizatorii primesc o recompensa, a carei marime depinde de comentariile si voturile curatorilor.  Recompensele vin in toate cele trei jetoane de platforma intr-un raport de 50% Steem Power, 25% STEEM È™i 25% SDB.


Golos.io - un analog al Steemit, o platformă pe blockchain care plateste recompense pentru crearea si monitorizarea continutului.  Utilizeaza urmatoarele jetoane:


Golos (GOLOS) - jeton tranzactionat pe bursele Bittrex, Livecoin, Liqui, Kuna;  


Golos Power (GP) - ca si Steem Power este un simbol care implica o investitie pe termeni lungi;  


Aur (GBG) - simbol tranzacționat la bursa Liqui fiind legat de pretul aurului: 1 GBG este echivalent cu 1 mg de aur.


Penrtu crearea continutului autorului i se plateste o taxa de 50/50 cu Golos Power si Aur, curatorii primesc doar Golos Power. Platforma are doua tipuri de plata: prima de 24-48 ore, a doua - de 30 zile. In primul caz autorul impartaseste cu curatorii o recompensa de aproximativ 75/25, in al doilea autorul primeste toate plata. La fel, autorul poate selecta optiunea de a primi o recompensa de 100% desi alegerea implicita este de 50/50.


Campaniile bounty.


Daca sunteti interesati de castigurile criptovalutare dar nu aveti capital pentru investitii, puteti beneficia de campaniile de recompense (Bounty) care sunt creata odata cu lansarea unui ICO. Bounty este un program de stimulare pentru a ajuta la promovarea ICO, in care participantii primesc jetoane de proiect pentru anumite activitati de publicitate si informare.  Tipurile de bounty:
  • Publicitate in retelele sociale - postari, tweet-uri, comentarii, like-uri;  
  • Publicitatea ICO pe forumul BitcoinTalk;  
  • Traducerea informatei despre ICO in limbile locale - site-uri, anunturi, white paper;  
  • Cautarea si detectarea bug-urilor de proiect;  
  • Dezvoltare de software-uri - portofele si aplicatii mobile;  
  • Scrierea si publicarea articolelor in bloguri si in resursele de stiri;  
  • Listele de expediere;  
  • Design - logo, landing, brosuri.
Valoarea castigurilor este in dependenta directa de succesul proiectului ale campaniei alese, iar jetoanele primite pot fi schimbate pentru alte cripte.


Crane criptovalutare.


Sunt niste site-uri care platesc utilizatorilor inregistrati pentru vizionarea publicitatii, participarea la concursuri sau actiuni in jocurile online. Platile vin in perioade de timp anumite (ex fiecare 30 min. sau o ora) si le puteti primi in Bitcoin (Satoshi) sau alte monede criptovalutare.


Cu toate acestea, ar trebui sa stiti cum ca sumele platite sunt destul de mici si daca aletei aceasta metoda de castig, ar trebui sa utilizati zeci de servicii de acest tip simultan si sa desfasurati o activitate timp de cateva luni.




Aplicatiile mobile.


Exista si aplicatii mobile in care puteti efectua practic aceleasi sarcini precum in cazul cu cranele pentru a primi o recompensă. Acestea functioneaza pe acelasi principiu platind cam aceleasi sume de monede si trebuie sa intelegeti ca si in acest caz platile sunt destul de mici si ar trebui sa pierdeti destul timp ca sa castigati.


Astfel de aplicatii ca Coinbucks, Bitcoin Reward si Bituro va vor plati pentru vizualizarea anunturilor, completarea chestionarelor, testarea jocurilor si a altor aplicatii, preum si efectuarea altor sarcini necomplicate.


Contributii stiintifice.


Gridcoin (GRC) - o moned care poate fi obtinuta pentru o "contributie computationala" in știinta. Protocolul GRC a fost elaborat in 2013 si a fost denumit drept moneda "in beneficiul omenirii". Se acorda pentru furnizarea puterii de calculator neutilizata, și prin combinarea puterii de calcul ajuta la rezolvarea problemelor din medicina, biologie, matematica, climatologie, astrofizica si alte domenii stiintifice.


Protocolul este construit astfel ancat participantii primesc recompensa pentru indeplinirea sarcinilor de calcul in BOINC (Berkeley Open Infrastructure for Network Computing). Premiile Gridcoin pot consta din doua parti: dovada de proprietate si dovada cercetarii. Dovada de proprietate este generarea de jetoane noi GRC pe baza soldului actual al portofelului si a ratei dobanzii de 1,5% pe an.  Dovezile studiului aduc GRC doar celor care participa la proiectele BOINC. Numarul GRC distribuit depinde de numarul utilizatorilor participanti la programul BOINC.


Cryptovalute pentru cumparaturi online.


Platforma Dealbit acumuleaza bonusuri in Bitcoin si Ethereum pentru achizitii online in magazine cum ar fi Alibaba, Walmart, Bestbuy, Newegg si Jet. Cumparatorii sunt returnati cu pana la 20% din suma achizitionata in decurs de una sau doua zile.  Potrivit site-ului oficial, Dealbit lucreaza in aceleasi tari precum si partenerii sai.


Valute pentru jocuri de noroc.

Amatorii jocurilor de noroc pot beneficia de serviciile platformelor BitCasino si Etheroll care opereaza pe acelasi principiu precum orice cazinou traditional insa nu pe bani, ci pe criptovalute. Platforma Etheroll se bazeaza pe blockchainul Ethereum si ofera jocuri contra acestuia. Afara de cele expuse mai sus, exista un numar destul de mare de platforme pe blockchain unde puteti paria nu doar contra Bitcoin sau Ethereum, ci si contra altor monede populare.


Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram


RusRabii

RusRabii

Un comentariu:

  1. Hello, It was really great that you shared the information on this topic with us, rarely the people choose such a topic for article, the information you provide is good updated and so much useful to us the things you explain in details its interesting part of your article, I enjoyed your article, I am also writing the article on gaming software if you are interesting in gaming then you can definitely visit our website dolphin (emulator)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.