Ultimele stiri
recent

7 altkoini pentru cei care n-au reusit sa castige pe bitcoin.



Potrivit analistilor, principalii concurenti ai Bitcoin pentru anul viitor vor fi Litecoin, Monero, NEO, Cardano, Ripple, IOTA si Bitcoin Cash.

Astazi, cei care au ratat o hip-ul criptovalutar, isi musca coatele si cauta, in mod frenetic, un Bitcoin nou, sau ceva mai bun.

Dar exista oare ceva ce ar merita investitiile dumneavoastra?

George Tung, co-fondatorul Cryptos R Us si un investitor experimentat in cryptocurrenci, este increzut in perspectivele Bitcoin dar, cu toate astea, crede ca unele dintre valutele mai putin cunoscute dispun de potentiale evidente pentru a atrage atentia investitorilor.

Vom vedea valuta care va depasi capitalizarea Bitcoin? Cu siguranta. Cred ca acest lucru se va antampla in urmatorii 3-5 ani.

Hitesh Malvia, consultant la TheBlockchain.com, crede ca Bitcoin este excelent pentru perioade de crestere exploziva, una dintre care se confrunta in prezent. Cu toate acestea, pe termen lung, castigurile mari se gasesc in alte valute.  El spune:
Multe valute alternative au aparut relativ recent. Va fi nevoie de mai multi pana v-or ajunge la mainstream, atunci vom vedea o crestere multipla a preturilor, similara cu cresterea pretului Bitcoin din acest an.
Considerand faptul, cum ca in prezent exista peste 1300 de altcoin-i, cu siguranta ne dam cu intreabarea - cum sa identificam liderii potentiali?.. Tung utilizeaza o metoda formata din patru etape de baza:

Echipa de dezvoltare.
Cine sunt membrii ei? Au fost asociati anterior cu proiecte criptografice? Ce personalitati cunoscute din domeniu ii sustin si care este experienta lor in acest domeniu. De obicei, cele mai bune rezultate sunt obtinute de altcoin-i cu dezvoltatori bine-dovediti.

Directionarea valutei. 
Care este plusul?  Dezvoltatorii incearca rezolvarea unei probleme existente sau se dau cu fata? Proiectele care se afla in spatele unora dintre valutele nou-aparute sunt, pur si simplu, ridicole.

Etapa de dezvoltare. 
Studiati foaia de parcurs si vedeti cat de avansat este proiectul, exista un prototip sau o versiune beta, caracteristici si oportunitati noi etc., care sunt sansele aparitiei al hard sau softfork-urilor?

Pretul
Multi dintre sustinatorii unora sau altora valute, adesea le supraestimeaza valorile, deaceia, este necesar sa analizati evaluarile actuale ale pietei iar unele dintre ele sunt prea scumpe si ar fi mai bine sa refuzati achizitionarea acestora.

Aici, aduc la cunostinta voatra o prezentare generala ale celor 7 valute criptate, care, potrivit analistilor, ar trebui monitorizate in 2018. Asemanator Bitcoin, acestea sunt supuse unor volatilitati extreme si sunt destul de riscante si, optand pentru cumpararea lor, ar trebui sa faceti analize maxim detaliate.

Litecoin (LTC)
Capitalizarea: 18,7 miliarde $.
Crestere in 2017: 8400%
Creatori: fostul angajat al Google Charlie Lee (acum o figura proeminenta in lumea cripto-valutara).
Litecoin (LTC / USD) este numit adesea "argintul" lumii cripto-valutare.  Acesta a fost creat in 2011 si este considerat drept alternativa principala al bitcoin.  Charlie Lee a incercat sa reduca timpul necesar pentru confirmarea tranzactiilor noi si a modificat minieritul valutei in asa fel, incat acesta sa devina acesibil oricui.
Numarul de emisie al Litecoin este limitat la suma de 84 mln. fiind de patru ori mai mare decat cel al Bitcoin (21 mln.), in prezent, in circulatie sunt expusi cca. 54 mln. Litecoin contra 16,7 mln. Bitcoin.

Monero (XMR)
Capitalizarea: 5,7 miliarde $
Crestere in 2017: 2900%
Creatori: creatorul Monero a ales sa ramina anonim.
Plusul Monero (XMR / USD) este anonimatul.
In cazul Monero, detaliile fiecarei tranzactii, inclusiv expeditorul, destinatarul și marimea, sunt stocate intr-o baza de date publica, toate informatiile fiind supuse obfuscarii (confuziei) pentru a face urmarirea dificila. Teoretic, este imposibil sa asociati expeditorul, destinatarul si marimea tranzactiei.
Din pacate, anonimitatea atrage infractorii cibernetici. Hackerii care au creat virusul WannaCry, care a infectat 230 mii de calculatoare Windows, au cerut rascumpararea in Monero. Cu toate acestea, in multe cazuri, hackerii sunt perfect gestionati cu Bitcoin si nu se poate spune ca Monero lucreaza exclusiv in interesul infractorilor.
Entuziastii acestei monede mentin cum ca Monero este perfect pentru corporatiile mari care doresc sa transfere sume mari de bani, astfel incat sa nu fie aflate de catre concurenti, sau pentru orice companie sau organizatie care nu este pregatita sa deschida accesul la datele bilantului de plată (de exemplu, de Monero pot beneficia persoane care duc afaceri in statele din lumea atreia si incearca sa evite atentia din partea grupurilor criminale locale).
In prezent, exista circa 15,5 mln. XMR, dar spre deosebire de Bitcoin si Litecoin, emisia Monero nu este nelimitată.

NEO
Capitalizareai: 4,7 miliarde $
Crestere in 2017: 24,685%
Creator: Da Hunfey, CEO Onchain si evanghelist al blockchain-ului chinez si co-fondatorul companiei Eric Zhang.
Tung prezice ca, in caz cand China va slabi presiunea saupra ICO si Bitcoin, NEO, care a primit porecla "eter chinezesc", asteapta o explozie reala. Eterul, cu o capitalizare de 79,7 miliarde $, este cel mai apropiat urmaritor al Bitcoin, astfel ca, evident, NEO are perspective mari.
Pana in 2014, NEO se numea Antshares si a fost redenumit ca referinta la "The Matrix".  In circulatie sunt pusi cca. 65 mln. NEO avand o limita emisionala de 100 mln.

Cardano (Ada)
Capitalizarea: 13,9 miliarde $
Crestere in 2017 (de la inceputul tranzactionarilor din luna octombrie): 406%
Creator: Blockchain Input Output Honkong (IOHK)
Tung considera ca „aceasta platforma face parte din cele din generatia urmatoare si poate concura cu succes cu Ethereum datorita echipei si banilor necesari pentru dezvoltare ".
Blokchain-ul Cardano a fost lansat cu cateva luni in urma iar moneda sa, numita ADA a intrat vigilent in TOP-10 cu cea mai mare capitalizare pe piata.
Proiectul a inceput in 2015 si sa stabilit drept prima retea blockchain, sustinuta de „filosofia stiintifica“ fiind construit de catre cercetatorii de frunte, in domeniu, prin intermediul unei proceduri de revizuire independenta.
Sistemul Cardano inca este prea putin cunoscut,  dar se pare ca tranzactiile private, sunt destul de numeroase si, in plus, corespunde cerintelor de reglamentare si, prin urmare, este potrivit pentru distribuirea in masa.
Pana cand, acest sistem se afla in faza incipienta, iar etapa urmatoare a planului de dezvoltare va fi publicata in tremestrul doi al anului 2018. Astfel, funcționalitatea sistemului continua sa se dezvolte iar pana la aparitia unei platforme cu drepturi depline pentru punerea in aplicare a contractelor inteligente mai e nevoie de careva timp.
In prezent, in circulatie sunt puse cca. 26 mlrd. din cele 45 mlrd. monede posibile.

Ripple (XRP)
Capitalizarea: 30,4 miliarde $
Creștere in 2017: 3803%
Creator: dezvoltatorul Web Ryan Fugger, omul de afaceri Chris Larsen si programatorul Jed McCaleb.
Fostii dezvoltatori Bitcoin au fondat compania Software Ripple in 2012, iar moneda acesteia: Ripple (XRP) este considerata, de unii, drept succesoarea logica al Bitcoin.
Cifra monedelor puse in circulatie este de cca. 38,7 mlrd. XRP din cele 100 mlrd. - ceea ce este mult mai mult decat alte valute din aceasta lista.

IOTA (MIOTA)
Capitalizarea: 11 miliarde $
Crestere in 2017 (de la inceputul comercializarii in luna iunie): 623%
Creatori: O echipa de antreprenori, matematicieni si dezvoltatori precum David Sonstebo, Serghei Ivancheglo, Dominica Chinery si Dr. Sergey Popov.
Deosebirea IOTA de celelalte monede este in faptul ca nu exista comisioane pentru comert, mineri sau blocuri. Atunci cand doriti sa faceti o tranzactie, puterea de calcul a dispozitivului dvs. este utilizata pentru verificarea altor doua tranzactii, astfel - fiecare detinator de IOTA mai devine si miner.
Ideea IOTA este aceea de a deveni o platforma pentru platile sigure intre computere in ceea ce privește "Internetul lucrurilor" si aceasta este prima moneda criptografica fara blockchain. Ea utilizeaza un alt registru distribuit, arhitectura acestuia fiind numita The Tangle si, aceasta inovatie, ofera trei proprietati importante ale sistemului: tranzactii gratuite, tranzactii offline si scalabilitate infinită.
Stirile despre parteneriatul recent cu Microsoft i-au adus faima si au clasat-o printre randurile celor mai valoroase monede criptografice.
Emisia IOTA este de 2,8 miliarde monede si toate sunt puse in circulatie.

Bitcoin Cash
Capitalizarea: 38.7 miliarde $
Crestere in 2017 (de la inceputul comercializarii in iulie): 245%
Creatori: o echipa de ramificare al blockchain-ului Bitcoin;  astazi fiind controlata de mai multe echipe independente de dezvoltare.
Bitcoin Cash (Bitcoin Cash.) - unua dintre cele mai noi criptomonede care si-a dat aparitia in urma unui hardfork al Bitcoin care, de fapt, este o versiune mai noua, inbcompatibila cu cea veche al acestuia.

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.

RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.