Ultimele stiri
recent

Bursele criptovalutare drept surse de probleme - cu ce se confrunta utilizatorii.


Deja ceva timp am inceput a primi plangeri de la utilizatori cu privire la activitatea schimburilor criptovalutare si, desi, adesea, oamenii insisi isi trimit fondurile la adrese gresite sau, uneori, infrastructurile de schimb nu reusesc, oricum, in majoritatea cazurilor, toate aceste probleme sunt limitate de functionarea ultra-lenta a serviciilor de asistenta. Tinand in vedere toate solicitarile, am decis sa vorbim despre problemele curente cu care se confrunta o mare parte al utilizatorilor acestor servicii.


Si drept raspuns - tacere ...


Potrivit unuia dintre activistii coordonatori al canalului Telegram - bittrexVerifTmp, ultima luna multi dintre utilizatorii Bittrex se confrunta cu problema cu verificarii identitatii pentru a-si retrage fondurile. Problema este ca acestia nu-si pot retrage fonduri pana la 0,4 BTC / zi pana cand nu au trecut cel putin verificarea de baza, indicand numele complet, data nasterii și locul de resedinta, pe cand, pentru jucatorii "mari" este prevazuta o procedura de "verificare avansata" care le permite obtinerea de pana la 100 BTC pe zi.



Potrivit informatiei primite din mai multe surse, sute de utilizatori nu pot trece verificarea de baza. Motivul fiind acela, cum ca furnizorii datelor publice Bittrex nu identifica informatiile personale furnizate.
In acest caz, utilizatorul beneficiaza de o verificare avansata, care poate fi reusita datorita respectarii obligatorie a urmatoarelor condiții:


1. Numele din verificarea de baza ar fi trebuit sa fie specificat in grafie latina, chiar si atunci cand utilizatorul nu a trecut-o.  
2. Scanarea unui document de identitate nu trebuie sa fie circumcisa.  
3. In fotogrfia de selfie trebuie sa se vada clar acelasi document in care trebue sa fie bine deslusite :Numele, Prenumele si semnatura.


In caz contrar, sistemul da o eroare de tip: "Error Mismatch", dupa care multi nu mai reusesc sa repete procedura si sunt nevoiti să contacteze serviciul de asistenta.



Mai mult decat atat, chiar si atunci cand cineva utilizatori au reusit sa treaca verificarea avansata, au constatat ca conturile lor sunt dezactivate, fapt care ii lipseste de posibilitatea nu doar de a-si retrage banii, dar, de asemenea si de comertul cu Bittrex.


Serviciul de sprijin al clientilor ignora sutele de tichete deschise timp de saptamani intregi, iar cei care au incercat sa ridice subiectul problemei la in Slack-canalul oficial au fost, pur si simplu, deconectati. Conform unor reguli noi ale Bittrex, accesul la canalul Slack il primesc doar utilizatorii care au trecut procedura de verificare avansata desi, defapt, utilizatorii noi nu se pot conecta la Slack cam din 15 octombrie.   


Este demn de remarcat faptul ca, in acelasi timp, multi dintre cei ce recurg la serviciul Bittrex reusesc sa treaca destul de usor si simplu atat verificarea de baza, cat si cea avansata, fapt - care complica determinarea naturii problemei. Dar, tinand in vedere discutiile active de pe diferite forume credem ca amploarea problemei poate fi mai mare decat cele cateva sute de tichete deschise despre care cunoastem la moment.


Cei de la Bittrex a promit sa extinda numarul personalului serviciului de asistenta, dar solutia acestei probleme inca ramane nerezolvata…
Afara de astea, inca multe probleme in lucrul cu clientii mai raman nerezolvate si la alte burse precum: Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, Exmo s.a.


Concluzie


Comunitatea lumii criptovalutare este destul de coerentă si, de indata ce se intampla o situatie neprevazuta, oamenii, adesea se unesc imoreuna pentru rezolvarea acesteia, chiar si companiile mari, care isi permit sa ignore utilizatorii individuali se retrag, mai devreme sau mai tarziu, sub atacul unei comunitati conduse de o idee comuna. Deaciea, dragii mei, va chem sa nu va plangeti problemele in maneca, ci sa contactati cat mai multe surse unde va puteti da cu plangerea si aceasta, neaparat va fi rezolvata. Bunaoara, recnt, cei de la ForkLog (Rusia) au reusit o recuperare de $12150 pentru o persoana ce li sa adresat necatand la faptul ca au fost inscrisi in lista neagra de catre administratorii bursei Exmo.  

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.

RusRabii

RusRabii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.