Ultimele stiri
recent

Alternative Bitcoin: Top 5 criptovalute de incredere si promitatoare!


O lunga durata de timp, inca din startul Bitcoin, criptovalutele se aflau doar in interesele unui cerc restrans de entuziasti al diferitor concepte alternative de finantare, insa cresterea brusca a popularitatii acestora a dus la faptul ca astazi, puteti cumpara monede criptate contra bani vii cu ajutorul tuturor mijloacelor de schimb si transfer valutar (QIWI, MasterCard, Visa, Webmoney, etc.)...


Cum sa alegem criptovaluta potrivita pentru investitii.


In prezent, exista un numar mare de criptovalute care rezolva o varietate intreaga de sarcini diferite, dar pentru marea majoritate al utilizatorilor, adesea, servesc doar ca obiecte pentru investitii profitabile sau castiguri la diferenta de rate prin cumparare/vanzare si anume, din cauza optiunilor uriase, unui incepator ii este dificil sa se determine in care moneda ar trebui sa-si toarne sursele pentru investitii.


Aici, vom incerca sa identificam parametrii principali care afecteaza valorile monedelor si oportunitatea de a investi in ele.


  • natura emisiei, sau lipsa acesteia;  
  • plata pentru tranzacÈ›ii;  
  • posibilitatea mineritului;  
  • simplitatea conversiei cu alte monede, valute etc.  
  • dividende (pentru jetoane, emise pentru diverse proiecte ca diviziune);  
  • furnizarea monedelor cu produse reale ale companiei si dezvoltarea ulterioara al acesteia.


Investitiile de succes in criptovalute nu se bazeaza doar pe analize profunde, ci, de multe ori, si pe intuitie, din aceasta cauza, nici una din recomandarile propuse nu poate veni drept o garantie de succes, in cele din urma, riscurile, precum si veniturile sunt doar ale dumneavoastra.


Boom-ul criptovalutar din 2017 a dus la faptul ca timpul dominatiei neconditionate al Bitcoin - astazi sete deja in trecut, exista zeci de proiecte serioase care pot fi folosite atat pentru cursuri, cat si pentru investitii pe termen lung si noi vom lua in considerare doar cel mai stabile si si mai sigure monede, din punct de vedere al investitiilor:
  1. Ripple
  2. Dash
  3. Litecoin
  4. Monero
  5. Zcash


Inainte de a explica aspectele tehnice si nuantele selectiei monedelor datorita caracteristicilor din cauza carora au fost selectate in aceasta lista, vom increca sa raspundem la cele mai frecvente intrebari ale tutror incepatorilor: unde si cum sa cumpere, cum sa aleaga un serviciu de schimb pentru cumparari fara a recurge la conversiunile burselor de valori.  


Pasul 1. Crearea portofelelor criptovalutare pentru monedele achizitionate.


Deoarece, precum oricare alte valute fiabile, monedele criptate ar trebui stocate undeva, este logic sa cream, mai intai de toate, portofele pentru acestea.  


Portofel pentru Litecoin.
O punga pentru monedele Litecoin poate fi descarcata aici.  unde gasiti o gama intreaga de aplicatii pentru diferite OS - .. Windows, Linux, Android, Mac OS X, etc


Punga Zcash.
O selectie larga de posete cu diferite functionalitati È™i o varietate de OS pentru Zcash pot fi gasite aici.  


Portofel pentru Ripple.
Portofele pentru Ripple sub OS de baza pot fi descarcate aici.  Exista, de asemenea, instructiuni de utilizare (in limba engleza).  Momentan nu exista versiuni mobile.  


Portofel pentru Dash.
O mare selectie de portofele desktop, mobile și hardware pentru Dash - aici.
 
Portofelul Monero
Pungi pentru Monero, sub orice sistem de operare poate fi preluat de pe site-ul oficial sau de la dezvoltatori terti.  


Portofelul multicurrency.
Un portofel Wallet Online este simplu la inregistrare si in uz va puteti inregistra un portofel multicurrency aici.  Incepand cu noiembrie 2017, acest serviciu sustine 8 criptovalute, inclusiv toate cele care sunt luate in considerare in analiza noastra.


Pasul 2. Cum sa cumparati monedele criptate direct de la schimburi?


Monedele prezentate in aceasta revizuire sunt unele din cele mai raspandite, deaceia sunt listate, practic, la toate bursele dar, pentru investii singulare, ar fi mai convenabil sa va folositi de serviciile schimburilor criptovaltare on-line.  


Drept o alternativa sigura de a ocoli schimburile criptovalutare va poate servi (pardon) serviciul marketcoin.io, care propune o gama intreaga de valute fiabile acceptate pentru schimb si va ajuta sa evitati alte servicii complexe si voluminoase de schimburi criptovaltare.


Caracteristicile și avantajele schimbătorului Marketcoin.io:
  • prezenta monedelor din recenzia noastra (Ripple, Dash, Litecoin, Monero si Zcash);  
  • schimbul celor mai populare valute - Bitcoin si Etherium;  
  • timp de schimbare 5-10 minute;  
  • Interfata moderna;  
  • disponibilitatea unui program de afiliere care va permite sa mai si castigati.  
Datorita interfetei si sfaturilor de instructiuni la fiecare etapa, procesul de schimb devine simplu si rapid.  


Topul criptomonedelor alternative. Caracteristici si nuante.


1. Ripple
Site-ul oficial: ripple.com.


Parametri cheie pentru mijlocul lunii noiembrie 2017:
  • Capitalizare (USD / BTC) - 8.791.651.765 / 126.247;  
  • Rata (USD / BTC) - 0,227 628 / 0,000 029 16;  
  • Numar de monede - 38 622 892 459 XRP.  
Compania este specializata in dezvoltarea tehnologiilor de calcule in timp real, servicii de transferuri banesti si tranzactii valutare. Spre deosebire de creatorii altor valute criptate, echipa Ripple a implementat cu succes produse software folosite in sectorul financiar, cu mult inainte de aparitia primelor monede.  Primele evolutii in directia platilor descentralizate au inceput in 2004.  Fiind stabilita cu sediul in Vancouver (Canada), compania are astazi birouri in Londra (Marea Britanie), Luxemburg, Sydney (Australia), Mumbai (India) si Singapore.  Un numar de companii financiare globale precum Grupul financiar Mitsubishi UFJ, Banca de Comert Imperiala Canadiana, Banca Nationala a Australiei, Banca Nationala din Abu Dhabi si altele au anuntat integrarea cu aceasta moneda.  Faza pilot a cooperarii a fost anuntata de Bank of England, Bank of North Pacific, Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland,  Western Union si multe alte entitati private si publice care activeaza in sectorul financiar.  Din anul 2016, XRP detine o licenta valutara virtuala in statul New York.


Particularitatea lui XRP este ca nu numai ca nu are emisii, ci dimpotriva - de la prima lansare (2013) numarul de monede este in scadere treptata.  Motivul este ca a fost introdusa o comisie de 1 / 100,000 XRP pentru protejarea impotriva spamului (similaritatea atacurilor Dos sub forma mai multor tranzactii false), iar aceste fonduri nu sunt folosite in viitor, ci sunt arse.  In ceea ce priveste capitalizarea, XRP a urcat pe locul al doilea (dupa BTC), iar in noiembrie 2017 a ocupat locul al patrulea.


Perspectivele Ripple.
Invinuirile periodice al diferitor criptovalute in nesiguranta monedelor nu apartin deloc XRP - acest sistem financiar se bazeaza pe tehnologii de lucru de succes utilizate de institutiile bancare de pe toate continentele.  Volatilitatea inerenta a oricarei monede nu duce la caderea ireversibila a cursului si, cu atat mai mult, la prabusirea sistemului, inclinandui pe multi sa cumpere Ripple pentru investitii de termen lung.


2. Dash
Site-ul oficial: dash.org.


Parametrii principali pentru mijlocul lunii noiembrie 2017:
  • Capitalizare (USD / BTC) - 3 221 833 308/407 416;  
  • Rata (USD / BTC) - 418.75 / 0.055295330;  
  • Numarul de monede - 7 693 875 DASH.  
Aceasta moneda criptografica a supravietuit mai multor redenumiri. Initial, in ianuarie 2014 a fost lansata sub numele de XCoin (XCO), dar o luna mai tarziu a fost numita Darkcoin, iar in martie 2015 a obtinut numele actual. Scopul principal al proiectului este de a asigura tranzactiile anonime maxime posibile. Sistemul functioneaza pe tehnologia PrivateSend - amestecarea platilor incorporate in portofel. Fiecare tranzactie este impartita in parti zecimale, ceea ce complica urmarirea potentiala a platilor pentru sumele cheltuite, iar fiecare parte separata fiind anonimizata. Prin urmare, este foarte putin probabil sa verificati fiecare parte a platii, chiar daca infractorul potential este puternic motivat si tehnic echipat. Sistemul este gestionat prin votul tuturor participantilor. Orice utilizator poate posta o intrebare pentru a vota prin cheltuirea a 5 monede Dash pe ea. Timpul de decizie dureaza doar cateva ore.  Algoritmul blockchain este conceput astfel incat sa reduca eficienta activitatii miniere profesionale, ceea ce reduce probabilitatea unui "atac de 51%" - potentiala interceptare a gestionarii sistemului de catre intrusi.  La mijlocul lunii noiembrie 2017, Dash ocupa locul sase in lume in ceea ce priveste capitalizarea.


Perspectivele Dash.
Avand in vedere tendintele actuale pentru a spori interferenta în viata privata, Dash devine solutie financiara convenabila in multe situatii. Democratia de regulare face sa creasca suficient numarul persoanelor cointeresate in procurarea Dash, ceea ce presupune si cresterea treptata a rolului sau in lumea criptovalutara, si crestera treptata al cotatiilor.


3. Litecoin
Site-ul oficial: litecoin.com, litecoin.org.


Principalii parametri pentru mijlocul lunii noiembrie 2017:
  • Capitalizarea (USD / BTC) - 3.622.403.742 / 467.398;  
  • Rata (USD / BTC) - 67.25 / 0.008 677 46;  
  • Numarul de monede este de 53 863 458 LTC.  
Una dintre primele furci ale BTC, lansata in octombrie 2011. Datorita varstei respectabile, astazi este foarte usor sa cumperi Litecoin - este cotat la aproape toate bursele de valori si schimburi. Aceasta este una dintre putinele criptovalute, relativ simplu convertibile cu dolarul si multe alte monede fiate. Aici sunt corectate unele dintre vulnerabilitati si defectiuni descoperite in Bitcoin, de exemplu, problema scalarii.  La mijlocul lunii noiembrie 2017, LTC sa clasat pe locul cinci in ceea ce priveste capitalizarea.


Perspectivele Litecoin.
LTC sunt incluse in multe perechi valutare la burse si schimburi, ceea ce face ca monedele acestui sistem sa fie un bun intermediar intre valute rare, precum si cele mai raspandite sau banii fiati. Istoria relativ de lunga a proiectului implica formarea unei anumite comunitati care utilizeaza aceasta moneda in operatiunile sale financiare. Acest lucru sugereaza ca Litecoin vor ramane o unitate relativ stabila in viitorul apropiat si v-a mentine inca mult timp un loc stabil printre primele 10 criptovalute.


4. Monero
Site-ul oficial: monero.cc.


Parametrii principali pentru mijlocul lunii noiembrie 2017:
  • Capitalizare (USD / BTC) - 1 867 920 959/239 074;  
  • Rata (USD / BTC) - 121,58 / 0,015 560 80;  
  • Numarul de monede este de 15 363 845 XMR.  
O alta moneda concentrata pe efectuarea platilor anonime. Montero a fost lansata de comunitatea Bytecoin ca o furca a acestui proiect in aprilie 2014. Binecunoscutul Edward Snowden a numit-o drept o „amatorie“,  fapt care nu a incurcat sistemului sa sustina un atac bineplanificat in luna septembrie al aceluiasi an care viza distrugerea sa completa. In acelasi timp, expertii au mentionat ca cei care au organizat atacul au fost bine pregatiti in sistemul blockchein si in special in codul sursa si principiile de functionare al Monero.  Fiabilitatea anonimatului tranzactiilor a fost confirmata de Europol care este preocupata de utilizarea acestei valute in scopuri criminale cum ar fi traficul si distribuirea pornografiei infantile si a drogurilor.


Perspectivele Monero.
In decursul anului curent, capitalizarea Monero a crescut de peste 20 de ori, ajungand la aproape doua miliarde de dolari pana la jumatatea lunii noiembrie 2017 si ocupand locul 8 in ratingul monedelor criptate. Astazi, dorinta de anonimat in afacerile financiare de pe net duce la faptul ca, impreuna cu Dash, Monero se bucura de popularitate nu numai prin randurile reprezentantilor ai corporatiilor criminale, ci si la utilizatorii obisnuiti. Acest lucru ii ofera un avantaj semnificativ fata de multe alte monede.


5. Zcash
Site-ul oficial: z.cash.


Principalii parametri pentru mijlocul lunii noiembrie 2017:
  • Capitalizarea (USD / BTC) - 766 767 975/97 925;  
  • Rata (USD / BTC) - 290.5 / 0.037 100 70;  
  • Numarul de monede este de 2.639.431.
Zcach este o moneda open source si un mecanism complet diferit, mai eficient decat Monero si Dash, care asigura anonimitatea tuturor tranzactiilor. Tehnologia acestui sistem se bazeaza pe utilizarea unui protocol interactiv unic de dovezi cu dezvaluirea zero. Daca e sa explicam mai simplu - principiul functionarii sale este in confirmarea convingatoare a fiabilitatii tranzactiei fara acces la date. In practica, aceasta inseamna ca parametrii portofoliilor partilor care primesc si care trimit, precum si valoarea tranzacției sunt inaccesibile pentru oricine in principiu.


Perspectivele Zcash.
Proiectul Zcash a fost lansat in octombrie 2016, in cursul anului capitalizarea a crescut de aproximativ 200 de ori, ocupand acum locul 14 in clasificarea criptovalutelor. Este putin probabil ca numarul de utilizatori al acestor monede sa fie redus in viitorul apropiat, cu atat mai mult, problemele de securitate personala ale utilizatorilor devin importante pentru mai multi oameni cu diverse activitati pe Internet.  In acelasi timp, un procent tot mai mare din populatia lumii este implicat in economia internetului.


Rezumat


Odata cu dezvoltarea sferei criptovalutare, investitiile in diferite tipuri de afaceri devin din ce in ce mai atractive. In ceea ce priveste satisfacerea cererii in continua crestere, schimburile online si bursele extind in mod constant numarul de perechi valutare, facilitand operatiunile investitorilor. In prezent, investitiile în criptofinante se numara printre cele mai profitabile operatiuni care nu au legatura cu lumea criminala, dar chiar si o clima de investitii favorabila nu va garanteaza evitarea esecurilor.  Prin urmare, decizia de a cumpara orice moneda criptografica se face pe baza maximului de informatii disponibile si constientizarii tuturor riscurilor.


Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.





RusRabii

RusRabii

2 comentarii:

  1. È difficile per un'altra valuta (nonostante abbia qualità migliori) sostituire quello che vale il bitcoin e la grande popolarità che ha ottenuto negli ultimi tempi. Bitcoin è sempre una valuta molto popolare nel mercato, sappiamo che il mercato commerciale è molto difficile da comprendere centro non è solo per comprare e vendere Bitcoin attraverso www.cryptomt4.com e poi far finta che nulla è successo, davvero mantenere un mercato come investitore inferiore richiede molto impegno e soprattutto buone scelte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pnetru litecoin, Ripple, Monero, Bitcoin si multe altele poti folosi un portofel pt criptomonede ca Ledger Nano s sau Nano X. Au fost declarate ca fiind cele mai bune si mai sigure wallet-uri hardware pentru stocarea criptomonedelor. Alte optiuni ar fi wallet-urile virtuale precum Atomic wallet ce se poate downloada gratuit.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.