Ultimele stiri
recent

Valuta - TRON (TRX).


Una dintre primele noutati interesante care avea sa urmeze zilelor vacantei de iarna a fost acea cum ca Moneda TRON a intrat provocator in TOP-10 devenind prima valuta criptografica in 2018 demna de a fi atentionata si analizata mai amanuntit. Deci:

TRON - un protocol de blockchain descentralizat avand drept scop crearea unui sistem de divertisment mondial gratuit cu tehnologie blockchain si memorie distribuita. Protocolul permite fiecarui utilizator sa publice si sa stocheze date in mod liber autorizand creatorii de continut sa produca, sa distribue si sa gestioneze active digitale, formand, astfel, un ecosistem descentralizat de divertisment de continut.

TRON face divertismentul digital din antreaga lume, precum ar fi performantele live,retelele sociale, cazinourile online si jocuri (inclusiv mobile) accesibil unui public larg, oferind functii de plata, stocare, dezvoltare si partajare.  

Proiectul rezolva problemele de acces la continut digital aducand in domeniu conceptul popular de economie comuna (shared economy), permitand utilizatorilor sa plaseze texte, imagini, videoclip-uri si emisiuni live intr-un spatiu de stocare partajat in scopul utilizarii comune.

Prima aplicatie de divertisment compatibila cu TRON va fi Peiwo APP cu cei peste 10 milioane de utilizatori ai sai.

Echipa.

Justin Sun, fondatorul si CEO al platformei TRON, poate deveni "următorul Jack Ma" (fondatorul Alibaba), conform Forbes. TRON a adus conceptul de economie comuna in divertismentul digital, generand o era noua pentru jocurile de noroc, rezolvand problemele increderii din aceasta industrie, deasemenea, oferind dezvoltatorilor conditii mai bune pentru crearea jocurilor noi.

Lucien Chen - director tehnic. A lucrat in mai multe companii de Internet din primul nivel, cum ar fi Netease (NASDAQ: NTES) youdao, Tencent (00700.HK), Qihoo 360 (NASDAQ: QIHU)...

Kilson Ian - director tehnic. A absolvit Universitea Tsinghua cu diploma de licenta si arwe in spatele sau mai mult de 15 ani de experienta. A lucrat pentru UFIDA, un furnizor de software pentru managementul intreprinderilor, servicii corporative de internet si servicii financiare corporative in regiunea Asia-Pacifica, apoi in China Road Technologies Information (Beijing) Co., Ltd. - furnizorul chinez de solutii pentru monitorizarea rapida a autostrazilor.

ICO.

Pret: 1 TRX = 0.0019 USD (0.00000038 BTC)
ICO TRON a fost finalizat in septembrie 2017 odata cu colectarea a 70.000.000 de dolari (cifra luata in calculii initiali al creatorilor).

Fundatia.

Membrii echipei TRON sunt adeptii lui Sir Tim Berners-Lee, fiind convinsi cum ca, imediat de la inventia sa, protocolul devine un avantaj pentru intreaga omenire si nicidecum o sursa de creare a unor grupari separate. Cu acest scop, cei de la TRON au initiat Singapore Tron Foundation inregistrata drept o organizatie non-profit care este angajata in exploatarea retelei companiei, urmand principiile corectitudinii si transparentei, si sprijinul echipei de dezvoltare TRON.

Fundatia Tron este infiintata cu aprobarea Biroului de Contabilitate si Reglementare a Companiilor (ACRA), precum și sub supravegherea și reglementarea Actului Companiilor din Singapore. Este administrata de Consiliul de Administratie sau de Consiliul guvernatorilor, format din mandatari autorizati pentru conducere si activitate independenta, care, de asemenea, nu depinde de administratia guvernului.

In calitate de organizatie nonprofit stabilita in Singapore, Fundatia Throne, in conformitate cu legile din Singapore, este o entitate juridica care nu are niciun interes comercial, care sustine si participa la activitati pentru beneficii publice sau private.  "Profitul" primit de fundatie este considerat un excedent si va fi retinut pentru organizarea si implementarea altor activitati si evenimente. Membrii Fundatiei nu vor participa nicicand la distribuirea profiturilor.

Valoarea.

Odata cu lansarea TRON sunt respectate urmatoarele valori de baza:

1. Utilizatorii devin proprietari fundamentali al bazei datelor descentralizata.

2. Orice persoana care contribuie la dezvoltarea TRON va avea dreptul la un profit proportional, in conformitate cu regulile. Valoarea retelei are cel mai mare avantaj, care poate valorifica ceva in forma digitala in retelele sociale si media.

3. Toate formele de contributie trebuie sa aiba aceeasi valoare cantitativa. In esenta, timpul petrecut de catre participanti, conținutul, creatia si atentia, au o valoare de masura egala cu valoarea capitalului mobilat.

4. Scopul principal al companiei este de a oferi servicii publice. Precum orice fundatie non-profit, Tron este destinat sa serveasca maselor care se bucura de programe de divertisment in intreaga lume, si nu pentru profit. Toti participantii la companie beneficiaza de prosperitatea altora.

5. Contractele trebuie sa se bazeze pe oameni si nu pe capitalul care ar trebui fi folosit pentru recompensa si nicidecum - controlul oamenilor. Industria culturala si creativa ar trebui sa fie determinata de calitatea continutului mentinut de catre creatori si nu de catre capitalistii care, de fapt, nici nu consuma acest continut.

Unicitatea.

In comparatie cu internetul centralizat, TRON are urmatoarele caracteristici principale unui protcol descentralizat:

1. Eliberarea datelor pe o baza libera si necontrolata. Orice continut, inclusiv simboluri, imagini audio si video, poate fi incarcat, stocat si distribuit.  

2. Activele digitale sunt obtinute prin furnizarea si distribuirea continutului, care stimuleaza economic crearea mediului acestuia.

3. Orice persoana poate distribui liber active digitale sub forma de ICO, in timp ce altele pot profita de beneficiile si serviciile generate prin cumpărarea activelor digitale.  

4. Activele digitale vor fi dotate cu un set complet de infrastructuri descentralizate, inclusiv schimbul distribuit, jocuri stand-alone, prognoze si spatiu de joc.

TRONIX - token oficial TRON.

Moneda oficiala pentru TRON este TRONIX - unitatea de baza din notebook-ul TRON.  Valoarea tuturor celorlalte jetoane este derivata din valoarea TRON.  

TRONPower (TP) TP este blocat de TRON. Utilizatorii pot achizitiona TP blocand TRONIX. TP, in natura, este TRONIX cu drept de vot, ceea ce anseamna ca proprietarii TP au mai multe privilegii in ecosistem.
TRON 20 TOKEN. Proprietarii continutului (IP, persoane fizice si grupuri) isi pot elibera gratuit activele digitale prin intermediul standardelor TRON 20, in timp ce altii pot profita de beneficiile si serviciile generate de cresterea continua a datelor prin achizitionarea acestor active.

Dezvoltarea.

TRON deja prezinta aceeasi poveste de succes precum si gigantul chinez al e-commerce Alibaba. Compania beneficiaza de sprijin financiar si aprobarea unora dintre cei mai proeminenti oameni de afaceri din China precum: Tan Binns, fondatorul Clash of Kings, Dai Wei, fondator si CEO al buy-in OFO, Yin Minshan, fondator Lifan s.a.  

Soong a fost deja inscris in listele Forbes China si Forbes Asia in 2015 si 2017 fiind invitat personal sa devina unul dintre primii studenti ai Universitatii din Hupan. Situata in Hangzhou, provincia Zhejiang din estul Chinei, universitatea a fost fondata busines-magnatul chinez Jack Ma si doar ceva mai putin de 40 de elevi au reusit sa urmeze un curs special in care unul din lectori era insasi Ma.

Link-uri:


TRON poate fi cumparat la Binance sau Bitflip.

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram


RusRabii

RusRabii

4 comentarii:

  1. This is very valuable content on Tron.
    we are also shared on
    Tron

    RăspundețiȘtergere
  2. 2
    “CIAO A TUTTI. SONO ANCHE IO APPENA STATO TRUFFATO A MORTE DALLE CAROGNE CRIMINALISSIME PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI
    MI FECERO COMPRARE IL BITCOIN IL 18.12.2017, A MOLTO PIU' DI 18.000 DOLLARI, DICENDO CHE LO STESSO SAREBBE RISALITO A RAZZO ED ANDATO A 50.000 DOLLARI MOLTO RAPIDAMENTE. COME QUESTO POST DI INIZIO 2018, DEL CANE CRIMINALE E BRUCIA RISPARMI DI UNA VITA, PAOLO BARRAI, FA STRA CAPIRE IN PIENO
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.com/2018/01/2-gennaio-2018-si-inizia-da-sofia.html
    NONOSTANTE STESSI GIA' PEDENDO TANTISSIMI SOLDI, MI FECERO COMPRARE ANCHE LA MERDA MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI EIDOO. A 6,37 DOLLARI. IN QUESTO CASO, AD INIZIO 2018. DICENDO CHE STA STESSA MALAVITOSA MONNEZZA DI EIDOO ( CHE SERVE SOLO A LAVARE SOLDI DI NDRANGHETA, VIA NDRANGHETISTA NATALE FERRARA, NATO A REGGIO CALABRIA, FACENTE RICICLAGGI DI SOLDI LERCI E CRIMINI INFORMATICI DI OGNI, BEN APPUNTO, IN SVIZZERA https://medium.com/@nataleferrara COME NEL CASO DI DELINQUENTISSIMA ICO EIDOO) SAREBBE ANDATA DI STRA CERTO A 8 DOLLARI DUE MESI DOPO, COME QUESTO POST CHE POTETE LEGGERE, DICE ANCHE MOLTO CHIARAMENTE
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.com/2018/01/2-gennaio-2018-si-inizia-da-sofia.html). EIDOO ORA VALE QUASI ZERO, IL BITCOIN HA PERSO IL 70% DEL SUO VALORE. DA QUANDO ME LO HAN FATTO COMPRARE E' PRECIPITATO DA 18.650.000 A 6.000 DOLLARI. ED IO HO BRUCIATO TUTTI I RISPARMI DELLA MIA VITA. DETTO QUESTO, AD UN MIO CARISSIMO AMICO, IL CANE CRIMINALISSIMO FEDERICO IZZI FECE COMPRARE BITCOIN A 2980 DOLLARI. ATTORNO AL 12.6.2017. ASSICURANDOGLI CHE SAREBBE ANDATO A 10.000 DOLLARI, DI CERTISSIMO, IN POCHI GIORNI. GLI FACEVANO LEGGERE SEMPRE QUESTO LORO POST SUPER IDIOTA, INCOMPETENTE E MEGA TRUFFALDINO, DAL TITOLO
    " THEY LOVE BITCOIN - 10.000 USD PER BITCOIN "
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.nl/2016/12/they-love-bitcoin-10000-usd-per-bitcoin.html
    PER VIA DEI MARGINI, IL BROKER GLI HA VENDUTO TUTTO A 2.380 IL 10.7.2017. MENO CHE UN MESE DOPO. ED IL MIO AMICO HA PERSO 35.000 EURO, GRAN PARTE DI TUTTI I SUOI RISPARMI. ERA IN LEVA. COLPA LORO, TUTTO E' STATO EFFETTUATO SU SPINTA DI STI CRIMINALI BASTARDI, TRUFFATORI CHE TI FREGANO E BRUCIANO TUTTI I RISPARMI: FEDERICO IZZI E PAOLO BARRAI ( O CRIMINALI BASTARDI, TRUFFATORI CHE TI FREGANO E BRUCIANO TUTTI I RISPARMI: FEDERICO IZZI E PAOLO PIETRO BARRAI). UNA VOLTA CHE HO PERSO TUTTO, MI HAN PURE DETTO AL TELEFONO "CAZZI TUOI, FIGLIO DI PUTTANA, VAI A FANCULO, E NON MI CHIAMARE MAI PIU', TANTO, SU INTERNET, DI COGLIONI BOCCALONI DEFICENTI COME TE NE TROVIAMO SEMPRE"! LI HO QUERELATI. SPERIAMO CHE I MAFIOSI E NAZISTI MATTEO SALVINI, ENNIO DORIS E SILVIO BERLUSCONI CHE PROTEGGONO QUESTI DUE, PURE NOTI PEDERASTA E SATANISTI ASSASSINI, DI PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI, NON FACCIANO SOTTERRARE IL TUTTO, IN TRIBUNALE, A MILANO ( VISTO CHE IL PAESE, PER LORO… E’… “COSA NOSTRA”)! MAI AVERE A CHE FARE CON STE DUE CAROGNE MEGA COCAINOMANI, ARROGANTI, LADRONE, TRUFFATRICI E BRUCIANTI TUTTI I TUOI RISPARMI, CHE SONO PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI. RAPPRESENTANO DAVVERO I RENATO VALLANZASCA DELLA FINANZA"!

    RăspundețiȘtergere
  3. 2
    “CIAO A TUTTI. E SONO ANCHE IO APPENA STATO TRUFFATO A MORTE DALLE CAROGNE CRIMINALISSIME PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI
    MI FECERO COMPRARE IL BITCOIN IL 18.12.2017, A MOLTO PIU' DI 18.000 DOLLARI, DICENDO CHE LO STESSO SAREBBE RISALITO A RAZZO ED ANDATO A 50.000 DOLLARI MOLTO RAPIDAMENTE. COME QUESTO POST DI INIZIO 2018, DEL CANE CRIMINALE E BRUCIA RISPARMI DI UNA VITA, PAOLO BARRAI, FA D'ALTRONDE, PURE, STRA CAPIRE IN PIENO
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.com/2018/01/2-gennaio-2018-si-inizia-da-sofia.html
    NONOSTANTE STESSI GIA' PEDENDO TANTISSIMI SOLDI SUL BITCOIN, MI FECERO COMPRARE ANCHE LA MERDA MEGA RICICLA SOLDI MAFIOSI EIDOO. A 6,37 DOLLARI. IN QUESTO CASO, AD INIZIO 2018. DICENDO CHE STA STESSA MALAVITOSA MONNEZZA DI EIDOO ( CHE SERVE SOLO A LAVARE SOLDI DI NDRANGHETA, VIA NDRANGHETISTA NATALE FERRARA, O NATALE M FERRARA CHE SIA, NATO A REGGIO CALABRIA, FACENTE RICICLAGGI DI SOLDI DELINQUENTISSIMI E CRIMINI DIGITALI DI OGNI, BEN APPUNTO, IN SVIZZERA https://medium.com/@nataleferrara
    COME NEL CASO DI DELINQUENTISSIMA ICO EIDOO) SAREBBE ANDATA DI STRA CERTO A 8 DOLLARI DUE MESI DOPO, COME QUESTO POST CHE POTETE LEGGERE, DICE CHIARISSIMAMENTE
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.com/2018/01/2-gennaio-2018-si-inizia-da-sofia.html). EIDOO ORA VALE QUASI ZERO, IL BITCOIN HA PERSO IL 70% DEL SUO VALORE DA QUANDO ME LO HAN FATTO COMPRARE. DA ALLORA E' PRECIPITATO DA 18.650.000 A 6.000 DOLLARI. ED IO HO BRUCIATO TUTTI I RISPARMI DELLA MIA VITA. DETTO QUESTO, AD UN MIO CARISSIMO AMICO, IL CANE CRIMINALISSIMO E BRUCIA RISPARMI DI UNA VITA, FEDERICO IZZI, FECE COMPRARE BITCOIN A 2980 DOLLARI. ATTORNO AL 12.6.2017. ASSICURANDOGLI CHE SAREBBE ANDATO A 10.000 DOLLARI, DI CERTISSIMO, IN POCHI GIORNI. GLI FACEVANO LEGGERE SEMPRE QUESTO LORO POST SUPER IDIOTA, INCOMPETENTE E MEGA TRUFFALDINO, DAL TITOLO
    " THEY LOVE BITCOIN - 10.000 USD PER BITCOIN "
    http://ilpunto-borsainvestimenti.blogspot.nl/2016/12/they-love-bitcoin-10000-usd-per-bitcoin.html
    PER VIA DEI MARGINI, IL BROKER GLI HA VENDUTO TUTTO A 2.380 IL 10.7.2017. MENO CHE UN MESE DOPO. ED IL MIO AMICO HA PERSO 35.000 EURO, GRAN PARTE DI TUTTI I SUOI RISPARMI. ERA IN LEVA. COLPA LORO, TUTTO E' STATO EFFETTUATO SU SPINTA DI STI CRIMINALI BASTARDI, TRUFFATORI CHE TI FREGANO E BRUCIANO TUTTI I RISPARMI: FEDERICO IZZI E PAOLO BARRAI ( O CRIMINALI BASTARDI, TRUFFATORI CHE TI FREGANO E BRUCIANO TUTTI I RISPARMI: FEDERICO IZZI E PAOLO PIETRO BARRAI). UNA VOLTA CHE HO PERSO TUTTO, ED ERO SCONVOLTO, STI DUE VERMI DI CAMORRA, MAFIA E NDRANGHETA, MI HAN PURE DETTO AL TELEFONO "CAZZI TUOI, FIGLIO DI PUTTANA, VAI A FANCULO, E NON CI CHIAMARE MAI PIU', TANTO, SU INTERNET, DI COGLIONI CRETINI E DEFICENTI COME TE, NE TROVIAMO SEMPRE"! LI HO QUERELATI. SPERIAMO CHE I NAZISTI DI COSA NOSTRA, MATTEO SALVINI, ENNIO DORIS E SILVIO BERLUSCONI ( I QUALI PROTEGGONO QUESTI DUE, PURE NOTI PEDERASTA E SATANISTI ASSASSINI, DI PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI), NON FACCIANO SOTTERRARE IL TUTTO, IN TRIBUNALE, A MILANO ( VISTO CHE IL PAESE, PER LORO… BEN APPUNTO.. “COSA NOSTRA”)! MAI AVERE A CHE FARE CON STE DUE CAROGNE MEGA COCAINOMANI, ARROGANTI, LADRONE, TRUFFATRICI E BRUCIANTI TUTTI I TUOI RISPARMI, CHE SONO PAOLO BARRAI E FEDERICO IZZI. RAPPRESENTANO DAVVERO I RENATO VALLANZASCA DELLA FINANZA"!

    RăspundețiȘtergere
  4. 5
    Finito in carcere in Brasile per riciclaggio di soldi mafiosi, pedofilia omosessuale, propaganda nazista e razzista, truffa, minacce di morte, diffamazioni e stalking via internet.
    http://www.rotadosertao.com/images/fotos/fotos_noticias/testao.jpg
    https://pbs.twimg.com/media/CIB3862WcAA8F7c.png
    https://complaintwire.org/complaint/6K334yHuHw8/mercato-libero-paolo-barrai
    http://4.bp.blogspot.com/-aqbT4KlYsmw/TcLbvUUpkeI/AAAAAAAAAe4/TiDPLR0LH_U/s1600/barrai+ind-pag01.jpg
    http://www.caffe.ch/stories/Economia/37256_spregiudicati_affaristi_di_frontiera/
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/blogger/GTmd4a1TkxM
    Facente film porno in passato con cavalli e bambini. Tenetevi forte, si, e' proprio cosi', avete capito benissimo. Il pedofilo Paolo Barrai, ad inizio anni 2000, appena cacciato da Citibank e fatto condannare da Citibank, immerso nel suo mega sniffare cocaina, passo' anni in Germania, Ungheria e Romania a fare film porno stuprando bambini ed effettuando mega pompe a cavalli, bevendone litri e litri di sperma equino
    http://webmail.dev411.com/p/gg/google-appengine/155cgjbg0b/c-c-c-ciuccia-cazzi-di-cavallo-paolo-barrai-di-wmo-e-bsi-italia-srl-una-volta-cacciato-e-fatto-condannare-a-galera-da-citibank-prima-di-spennare-polli-via-web-fece-film-pedopornomosessuali-e-con-cavalli-ciucciando-e-prendendo-cazzi-equini-e
    http://ats-lang-users.googlegroups.narkive.com/JF6LKlSp/ccc-ciuccia-cazzi-di-cavallo-paolo-barrai-mercato-libero-merdato-libero-appena-cacciato-e-fatto

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.