Ultimele stiri
recent

Cardano (ADA).


Cardano este un proiect al carui scop consta in sublimarea experientei acumulate in toata perioada implimentarii tehnologiei blockchain astfel, ancat creatorii sa aiba posibilitatea de a elimina erorile admise anterior. Oficial, acest proiect este o intruchipare a protocolului de generatia a treia care deschide orizonturi si posibilitati noi pentru cryptocurrency si utilizatori.

Problemele care le rezolva

Intai de toate, asi vrea sa clarific notiunea de protocol de generatia a treia si cel mai simplu mod de a face acest lucru este, ... prezentarea primelor doua:

- Prima generatie - Bitkoin.  
Datorita acestuia au aparut posibilitatile de efectua tranzactii si plati fara intermediari. La fel, au fost rezolvate problemele comisioanelor platite unor parti terte, vitezei reduse a prelucrarii acelorasi plati, precum si lipsa anonimatului.

- A doua generatie Ethereum.  
Acesta a propus posibilitati si functionalitati absolut noi si permite utilizarea tehnologiei blockchain nu doar drept un sistem de plata, ci unul al contractelor inteligente care permite crearea normelor de relementare, adaogarea informatiilor suplimentare si restrictiilor s.a. Cu toate acestea inca mai ramanea deschisa problema scalabilitatii, rezolvarea careia venea din...

- Generatia a treia - Cardanao.
Prima problema, evidentiata de catre cratorii Cardano, a fost - scalabilitatea, deoarece este clara necesitatea de a asigura conditii adecvate implimentarii tehnologiei blockchain prin capacitatea gestionarii unui flux enorm de informatii.
De exemplu, sistemul Bitkoin este capabil sa proceseze doar 7 tranzactii pe secunda, ceea ce, daca s-ar opta pentru integrarea acestuia drept un instrument financiar nou, este un rezultat nesemnificativ, deoarece, astazi, este necesara posibilitatea procesarii a zeci de mii de tranzactii pe aceiasi scunda.

- Crearea unui sistem de compatibilitate.  
Sistemul modern nu permite blockchain-urilor sa comunice intre ele. Pentru a putea transfera fonduri si efectua alte manipulari, utilizatorii sunt obligati sa contacteze schimburile intermediare, ceea ce ne readuce din nou la problema medierii. Numarul valutelor creste si problema crearii unei baze de interactiune a crescut semnificativ.
Dificultatea comunicarii poate fi, de asemenea, luata in considerare din punctul de vedere al faptului ca fiecare moneda a fost creata drept un raspuns la o anumita problema de unde rezumam cum ca tranzitia la lucrul cu o moneda unica este practic imposibila deoarece obiectivele aplicarii fiecareia din ele sunt absolut diferite si, in acest caz, apare necesitatea unei platforme de comunicare.

- Problema hardfork-ului si a stabilitatii sistemului.  
Evantaiul de segmentari al Bitcoin pe parcursul anului 2017 a scos la suprafata necesitatea crearii altui model de dezvoltare al intregului sistem. Creatorii Cardano intentioneaza sa oefere un model de dezvoltare, in care ar trebui sa dispara necesitatea generarii furcilor...

- Integrarea in sistemul bancar actual.  
O alta problema, a implimentarii valutelor criptografice, consta in lipsa posibilitatii de suprapunere cu sistemul bancar. Activitatea majoritatii organizatiilor financiare sub controlul tertilor este insotita de obligatiunea furnizarii informatiilor relevante care, la randul sau, minimizeaza sansele integrarii principiului anonimatului in sistemul bancar, fara nici o schimbare din partea celui din urma. Cu toate acestea, necesitatea schimbarilor este evidenta, deoarece busines-ul se arata tot mai cointeresat sa lucreze cu cryptocurrency din simpla cauza ca acestea reprezinta un instrument mult mai convenabil, care permite realizarea unor economii semnificative.
Protocolul generatiei a treia reprezentat de Cardano va putea asigura o reglementare adecvata acestei probleme. In plus, se efectuiaza lucrari pentru crearea uinui grad maxim de securitate al informatiilor capabil sa garanteze, tuturor utilizatorilor, siguranta in procesul furnizarii datelor si lipsa posibillitatii utilizarii acestora de catre partile terte.                     

- Problema finantarii.  
Creatorii Cardano au decis sa creeze un sistem de finantare a proiectului similar sistemului DASH si presupune crearea trezorariei, in care se stocheaza un anumit procent, din toate tranzactiile efectuate cu aceasta moneda, solutie, care permite independenta si sprijin puternic, din punct de vedere financiar.

- Gestionarea sistemului.  
In Cardano, utilizatorilor li se va oferi un sistem de schimbari comparabil cu constitutia: schimbarile sunt posibile ,teoretic, doar odata cu obtinerea numarului de voturi necesar, iar pentru atingerea scopului, a fost creat un sistem ce permite exprimarea gandurilor, dorintelor s.a. care pot influenta deciziilor luate de catre utilizatori  la fel, in scopul simplificarii lucrului in interiorul sistemului, a fost organizata si o punga speciala care indeplineste pe deplin toti parametrii specificati.

Una dintre caracteristicile principale ale proiectului este deschiderea deplina.  Echipa publica, saptamanal, un raport complet  privind activitatea si modificarile efectuate, care sunt sustinute de documente, in plus, oricine poate vedea modificarile viitoare, ale caror anunturi sunt de asemenea publicate pe site-ul oficial al proiectului.  

Apropo, deschiderea completă a proiectului este un pas pentru a atrage publicul, deoarece fiecare doritor se poate familiariza cu toate detaliile si, la dorinta, isi poate impartasi opinia.

Perspective si planuri ulterioare.

Deoarece, proiectul are la baza functionarii sale sistemul proof-of-stake, eficacitatea si siguranta caruie sunt deja demonstrate, se pare ca organizatorii ofera securitatea proof-of work evitand cheltuielile enorme al energiei electrice.    
Afara de toate, Cardano intentioneaza crearea unui card de debit propriu, datorita caruia proiectul va primi un impuls nou spre alte niveluri de popularitate si distributie. Deaceia, multi dntre cei din randurile investitorilor, considera cum ca Cardano este unul dintre cele mai calitative proiecte disponibile.
Atunci cand incercam sa vorbim despre perspective, ar trebui sa intelegem ca, chair si apartenenta monedei la generatia atreia, este deja o garantie a succesului de care se pot bucura doar cativa din tre altcoinii existenti. Spre deosebire de predcesorii sai, Cardano permite:

- CreÈ™terea semnificativa a vitezei procesarii tranzactiilor. Utilizatorii nu vor mai trebui sa astepte ore intregi pentru confirmarea, cum se antampla la acelasi Bitcoin.  
- Reducerea comisionului datorita absentei minerilor. Tranzactiile sunt confirmate prin portofele aleatorii, iar sistemul nu trebuie sa plateasca recompense minerilor.  
- Protejarea utilizatorilor de problemele tehnice.  
Cautarea erorilor Cardano nu a fost incoronata cu nimic, deoarece proiectul a absorbit cu adevarat toate cele mai bune rezultate inventate de-a lungul anilor existentei cryptocurrency.

Prognoza pentru 2018

Trebuie sa remarcam ca, la sfarsitul lui 2017, moneda a suferit o crestere activa, ceea ce, foarte probabil, o va reduce la o anumita corectie care n-ar trebui sa fie primita cu deznadejde, deoarece sunt anuntate destule schimbari diversificate care, ar trebui s-o impinga in sus si inainte. Iar lansarea unei aplicatii mobile , lucrarile asupra careia sunt deja anuntate, precum si includerea monedei in listele schimburilor si burselor de valori sunt menite sa devina impulsuri puternice pentru cresterea celei din urma.                               

Totodata, atunci cand vorbim despre potentialul de crestere, n-ar trebui sa uitam si despre volatilitatea imensa a tuturir valutelor criptate pentru care sunt mult prea probabile chiar si cresteri de 400-500% pe zi... Crestera pretului pentru Cardano, nu se supune suspiciilor dar, la ce inaltimi se va ridica - .. este prea greu de spus, desi, potrivit majoritatii investitorilor, obiectivul acesteia, pentru anul 2018, este in valoare de 2$. Oricum, aflandu-ma printre randurile celor care au investit in aceasta moneda, nu incerc sa vin cu pronosticul desi, sunt increzut in cresterea ei.

In prezent, puteti achizitiona ADA la Binance.                        

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.  


RusRabii

RusRabii

Un comentariu:

  1. Atentie si la ortografie : Linc in loc de Link, Cardanao in loc de Cardano, Bitkoin in loc de Bitcoin.....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.