Ultimele stiri
recent

Decadenta criptovalutara indelungata?.. Cred ca NU si iata de ce...


Absenta, de ceva timp pe paginile blogului, mi-a creat mie insumi, barem cititorilor, senzatia ca m-am pierdut putin in decadenta criptovalutara din anul ce-a venit si m-a aratat drept un ratacit prin aceasta lume criptata despre care incerc sa mai si scriu cate ceva dar,.. credeti-ma ca nu e chiar asa si lipsa-mi este motivata. Oricum, incercand sa-mi indreptatesc nevinovatia, vreau sa va prezint un articol analitic legat de motivele si posibilitatle caderii cursurilor, in viitor, preluat si tradus de catre umilul vostru slujitor de pe site-ul https://ttrcoin.com/. Asadar:... Ce se intampla si cat de complicata pote fi situatia?
In primul rand, trebuie sa mentinem, ca o scadere a cursurilor de 20-30% pentru mijlocul lui ianuarie a devenit, deja, un fenomen natural care poate fi urmarit al patrulea an consecutiv, iar corectia anului curent s-a dovedit a fi mai profunda datorita unor factori suplimentari care au facilitat-o suficient.
"Efectul luni ianuarie" (care, de fapt, il puteti urmari in fiecare an si pe piata de valori din SUA, desi, acolo, are un caracter opus) pote fi explicat prin intermediul a doua teorii principale:



  • Traderii asiatici trec la bani fiabili in ajunul Anului Nou chinezesc;
  • Comerciantii americani recurg la "fiat" pe fundalul inchiderii perioadei fiscale.

  • Desi, anii precedenti aceste evenimente au dus la corectii, relativ, sanatoase, in 2018 dinamica sa dovedit a fi mai putin neteda, dar poate fi explicata prin urmatoarele:



  • Actiunile autoritatilor chineze, care continua sa interzica Bitcoin-ul deja interzis;
  • Incertitudinea din Coreea de Sud;
  • Atentia din partea autoritatilor de reglementare europene;
  • Inchiderea primelor contracte futures pentru bitcoin, care pot fi asociate cu anumite manipulari;
  • Colapsul piramidei Bitconnect, care, in pofida dubiului, avea o pondere considerabila in segmentul cryptocurrency;
  • Afluxul de speculatori, provocat de un sir intreg de evenimente legate de Bitcoin, care nu se concentreaza pe investitii de termen lung si sporesc presiunea atunci cand vine urmatorul val de vinzari.

  • Astfel, anul acesta, suntem nevoiti ne confruntam cu un flux de stiri care au coincis cu declinul sezonier traditional. Prin urmare, nu exista motive obiective pentru scaderi de lunga durata. Schimburile isi continua activitatea mentinand lichiditatea iar numarul utilizatorilor acestora creste mai repede decat oricand.
    Cum procedati daca abia ati inceput comertul cu cryptocurrency.
    In cazul cand ati cumparat Bitcoin sau alte valute de ceva timp, probabil chiar la nivelul istoric, cea mai gresita decizie care o puteti lua, este acea de a vinde vluta pierzand o parte semnificativa din investitia initiala, de aceia, cateva luni de asteptare n-ar trebui sa va provoace careva probleme.
    Ar trebui sa intelegeti ca o corectie de 30 la suta nu este ceva fara percedent, doar toamna trecuta, pe fonul evenimentelor din China, ratele au scazut cu 40% si doar in cazul unui colaps de sistem ar fi sa se piarda sansele de redresare al preturilor.
    La ce ne orintam formand portofoliul?
    Deci, in loc de a percepta corectarea actuala drept catastrofica, ar trebui s-o folositi drept o oportunitate de a va actualiza portofoliile si daca sa antamplat sa luati careva decizii gresite si ati investit bunuri in cripte slabe, e timpul sa va reconsiderati strategia si sa faceti o abordare rezonabila investitiilor pe termeni lungi si, deoarece inca nu exista o metodologie ideala care v-ar ajuta sa va alegeti monedele, ati putea utiliza cateva principii care va v-r ajuta sa va economisiti banii fara a va implica in proiecte nepotrivite:
    Colectarea si filtrarea informatiilor primare.
    Atunci cand intalniti vre-o moneda care vi se pare a fi interesanta, incercati s-o gasiti la CoinMarketCap unde puteti face cunostinta cu blockchainul propus si site-ul dezvoltatorilor. Dupa asta:



  • Faceti o analaza critica informatiei prezentate pe site (adesea doar aceasta este suficienta pentru descoperirea unei inselatorii) si atunci cand dezvoltatorii pretind cum ca creatiunea lor marcheaza aparitia unei ere noi de tip "Web 4.0" s.a. folosind imbinari de cuvinte lipsite de sens, sau site-ul este tipic celor de amatori, iar dezvoltatorii prefera sa ramana in anonimitate, ar fi mai bine sa va abtineti de la oferta acestora.
  • Cititi foaia de parcurs si comarati-o cu cele ce s-au facut.
  • Verificati cine sta in spatele proiectului si care sunt reusitele acestora din trecut.
  • Studiati white paper-ul din care ar trebui sa intelegeti clar cum functioneaza aceasta moneda si ce-si doresc sa obtina dezvoltatorii prin intermediul acesteia. Daca moneda nu are domenii anumite de aplicare sau produsul final nu prevede vre-o utilizare directa, sar putea sa nu fie cea mai buna oferta pentru investitiile d-stre. De asemenea acordati atentie si politicii de distributie, limbajului si promisiunilor care se pot arata de nerealizat.
  • Studiati feedback-ul din retea si verificati daca exista o comunitate bine formata, gasiti pagina valutei pe Github, adesea, paginile proiectelor dubioase, arata a fi abandonate.

  • Faceti-va o lista cu intrebarile de baza.
    Faceti o lista de intrebari pe care sa vi le dati de fiecare data cand efectuati o evaluare a unei monede noi. Acestea pot fi:



  • Rezolvarea caror probleme este propusa de catre echipa de dezvoltare?
  • Cu ce s-au ocupat in trecut dezvoltatorii? Ce inaltimi au atins, care le sunt succesele?
  • Ce model de finantare utilizeaza?
  • Cine le sunt concurentii? Cat de supraincarcat este domeniul (piata)?
  • Ce produse au fost deja create?
  • Care sunt punctele slabe ale proiectului (propunerii)?

  • Oricum, dupa cum am mai spus-o ceva mai sus, nu exista o solutie sau metoda ideala care sa va poata ajuta in afacerile cu cryptocurrency si sfaturile din articolul dat pot fi reduse la un singur cuvant - PRUDENTA! Astazi, cand inca nu avem un legislativ si organe de reglare criptovalutara, nimeni, repet NIMENI nu va poate garanta securitatea bunurilor investite in acest domeniu, dar… Punctul de neintoarcere este deja depasit si monedele criptate, fiind un produs al diferitor tehnologii de blockchain au intrat pentru totdeauna in viata noastra, iar noua nu ne ramane decat sa ne alegem locul in acest accelerat: Cu vanatai si cucuie dar in frunte, sau vii si nevatamati la coada… Succese!

    Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.



    RusRabii

    RusRabii

    Un comentariu:

    1. Salut tuturor ... sper să vă simțiți binecuvântat așa cum sunt, așa că dacă aveți interes pentru tranzacționarea criptelor pe zi și nu aveți cunoștințele necesare pentru a maximiza un portofoliu crypto, atunci vă recomand să investiți cu Maja Morr ... cu strategiile sale de tranzacționare și serviciile de broker pe care le am a fost capabil să investească în bitcoin și să obțină profituri zilnice cu sisteme de retragere cu adevărat flexibile ... o puteți contacta prin intermediul ei
      EMAIL: Maja.morr@gmail.com
      WHATSAPP: +12192430203
      TELEGRAM: +12192430203

      RăspundețiȘtergere

    Un produs Blogger.