Ultimele stiri
recent

7 monede putin cunoscute cu un procentaj de castig eventual mare.


2018 a venit drept anul posibilitatilor de castig criptovalutar pentru absolut toti cei cointeresati de acest lucru indiferent de varsta sau nivelul venitului. Cei care n-au reusit sa-si muste portiunea sa din placinta Bitcoin vor putea profita de perspectivele ce au a se deschide odata cu aparitia altcoinilor noi si, daca in cazurile Bitcoin, Ethereum s.a. aveti nevoie de sume cat de cat semnificative, atunci, in cazul monedelor nou-aparute puteti face investitii care nu vor depasi nici 1$.

Pe langa descrierea amanuntita al jetoanelor mai putin cunoscute dar care, dupa parerea mea, prezinta careva interes, mai vin si cu niste colaje mici in care, la fel, vreau sa mentionez monedele care au toate sansele de a-si creste pretul semnificativ. Astazi vin sa va arat 7 monede care demonstreaza cea mai rapida crestere in zilele sarbatorilor de iarna:

Aeron (ARN) - moneda viitorului…

Intr-un anumit sens, Aeron este un prototip al bitcoin, dar in contrast cu monedele tradiÈ›ionale, ARN ofera investitorilor sai un sector real de investitii - piata aviatiei.  Fiecare cent, investit in "tokenul inaripat", va fi cheltuit pentru crearea sistemelor noi de securitate pentru flota aeriana civila si va ajuta investitorul sa mai faca si bani buni.

A inceput anul destul de increzut si cei care au reusit sa investeasca in aceasta valuta pana la 31.12.2017, astazi se bucura de un profit de 600%... La data de 3 ianuarie valoarea monedei era putin sub 1$ iar limita superioara a fost in dimineata lui 6 ianuarie ajungand la 7.12$...

Playkey (PKT) - fara frica!..

Unitatea monetara electronica PKT este unul dintre cei mai tineri pe piata criptovalutara. Data oficiala a crearii sale este 1 noiembrie 2017. In ciuda varstei tinere, moneda creste destul de repede si ofera investitorilor o oportunitate excelenta de a castiga. Joi, tokenul a deschis tranzactii cu un decalaj in scadere si a pierdut mai mult de 10% din valoare, dar, deja pe 6 ianuarie, investitorii au reusit sa castige peste 114%. In dimineata zilei, PKT a fost vandut la un preÈ› de 2,78 $ pe unitate.

Cum sa castigi cu Nexus?..

Succesul investitiilor in Nexus este garantat de parteneriatul sistemului cu faimoasa companie spatiala Vector. Daca sarcinile atribuite acestei uniuni vor fi indeplinite, atunci platforma GalacticSky va deveni una dintre principalele competitoare ai SpaceX, si se pare ca investitorii cred in acest lucru, pentru ca, doar in noaptea de 4-5 ianuarie NXS sa dublat in pret. Acest lucru a permis deponentilor să castige aproape 9 $ la fiecare moneda.

KickCoin - altceva nu conteaza…

Fanii KickCoin sunt increzuti cum ca acest simbol va fi unul dintre cele mai promitatoare din acest an. Moneda va fi folosita de toate proiectele lansate pe platforma KICKICO, de asemenea, este de asteptat ca pana sfarsitul lui februarie, la sistem, vor fi conectati si ceilalti parteneri. Vineri, moneda a fost vanduta pentru $ 0.1370558, iar deja sambata rata KICK era de 0.1654 $. KickCoin este un avantaj foarte promitator, deoarece este prototipul lui Ethereum si oricine, care este interesat de aplicatii mobile si start-up-uri ICO va fi capabil sa castige cu aceasta moneda.

AirSwap - nu se teme de corectii.

AirSwap - serviciu descentralizat pentru producerea si schimbul tokenilor din sistemul Swap. A inchis ziua de vineri cu o crestere de 1,21$ care reprezinta o majorare a cursului de cca 98%, de la inceputul anului. Swap - ofera o solutie comerciala descentralizata pentru operatiunile de schimb "la egal" rezolvand simultan doua probleme existente in spatiul peer-tanzactiilor: detectarea contrapartidelor si propunerile cu privire la preturi.
Timp de 24 de ore, aceasta moneda a adus investitorilor sai 39 mln$.

DENT - un cuvant nou in raspandirea continutului.

Ocupa locul 47 in clasamentul din capitalizarea totala a pietei de monede electronice cu un volum de investitii de 757 mln.$. De la inceputul anului 2018 Dent a crescut cu 93%, iar sambata, 06 ianuarie valora la 0,072 dolari. Compania este unul dintre partenerii de transmisie mobila al platformei de tranzactionare, care proceseaza operatiunile pentru Ethereum. Ca sa puteti castiga bani suficienti, va fi nevoie sa si turnati destul…

Investiti in securitatea retelelor si - Agrello.

La sfarsitul lunii decembrie, Agrello a anuntat despre semnarea unui acord de parteneriat cu unul dintre operatorii de telefonie din Estonia. Subiectul cooperarii este crearea unei retele de securitate descentralizate, care va imbunatati securitatea utilizatorilor pe internet. DLT se tranzactioneaza la bursa la un pret de 1,4 dolari iar investitorii sai au reusit sa castige 35 mln.$ in primele 6 zile ale anului.

In ce moneda putin cunoscuta investesti tu?  Scrie despre asta in comentarii, discutam si analizam...

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete opinii si analize, va puteti abona la canalul meu Telegram.





RusRabii

RusRabii

3 comentarii:

  1. De unde si cum pot cumpara aceste monezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut tuturor ... sper să vă simțiți binecuvântat așa cum sunt, așa că dacă aveți interes pentru tranzacționarea criptelor pe zi și nu aveți cunoștințele necesare pentru a maximiza un portofoliu crypto, atunci vă recomand să investiți cu Maja Morr ... cu strategiile sale de tranzacționare și serviciile de broker pe care le am a fost capabil să investească în bitcoin și să obțină profituri zilnice cu sisteme de retragere cu adevărat flexibile ... o puteți contacta prin intermediul ei
    EMAIL: Maja.morr@gmail.com
    WHATSAPP: +12192430203
    TELEGRAM: +12192430203

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.